SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. március 25. 8:12

AXIS Q6215-LE megerősített PTZ hálózati kamera OptimizedIR-rel

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB
Az Axis Communications kiadta az AXIS Q6215-LE PTZ hálózati kamerát, amely válasz a beépített IR-rel (infravörös világítás) rendelkező, megerősített PTZ kamerák iránti növekvő igényre. A nagy hatótávú OptimizedIR funkció az infravörös LED-ek világítását a kamera zoom szintjéhez állítja, így az akár 400 méterig ellát korom sötétben. A rendkívül rossz időjárási körülmények (például 245 km/órás szél) sem jelentenek akadályt, sőt, a kamera ablaka törlővel van ellátva a csapadék ellen.

A kamera, amely bírja a gyűrődést

A vandálbiztos IK10, időjárásálló IP66/IP68 szabványokon felül az AXIS Q6215-LE PTZ kamera még megfelel a MIL-STD-810G katonai szabványnak is, így rendkívül ütésálló, kibírja a 245 km/órás szelet, hóban és esőben is megbízhatóan rögzít, és hogy a csapadék ne maradjon rajta a kamera ablakán, a beépített ablaktörlő eltávolítja azt.

Kiváló képminőség, közel és távol

HDTV 1080p felbontású képet élvezhet az akár 30x optikai zoom mellett, az Axis OptimizedIR-nak köszönhetően pedig egy optika az infravörös megvilágítást a kamera zoom szintjéhez állítja, így az akár 400 méterig rögzít rossz fényviszonyok, vagy akár teljes sötétség mellett is, a teljes látómezőt egyenletesen megvilágítva.

Az AXIS Q6215-LE rendkívül fényérzékeny, ½” méretű szenzorral, WDR és Axis Lightfinder technológiákkal van ellátva a tiszta és éles felvételekért, még változékony fényviszonyok között is, ahol nagy a különbség a kép legfényesebb és legsötétebb pontja között. Az Axis Zipstreammel pedig sávszélességet és tárhelyet spórolhat anélkül, hogy feláldozná a képminőséget.

Területvédelem, intelligensen

Az AXIS Q6215-LE tele van beépített analitikákkal, hiszen az AXIS Guard Suite-tal van ellátva, amellyel a kamera automatikusan érzékelheti a mozgást, behatolási szándékot és bóklászást, majd figyelmeztetheti Önt.

Az AXIS Q6215-LE PTZ kamera főbb jellemzői:

 • HDTV 1080p felbontás és 30x optikai zoom
 • Axis OptimizedIR, nagy távolságú (400 m), az infra előtt optika állítja a fényszórást
 • 1/2" szenzor, széles dinamikatartomány
 • Megerősített tervezés, MIL-STD-810G és NEMA TS-2 támogatás
 • IP66/IP68/IK10 védettség
 • Egyszerű és rugalmas telepítés
 • Axis Lightfinder, Axis Zipstream technológiák a kiváló minőségű, mégis sávszélességbarát videóért
 • AXIS Guard Suite videoanalitikák
 • További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában