SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. március 26. 12:31

Uniview – PixelSense technológia már az Easy szériában is

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Uniview
Az Uniview az IP video-megfigyelés úttörője. Az Uniview mára elérte, hogy Kína 3., míg a világon a 6. legnagyobb gyártójának mondhatja magát a video-megfigyelő rendszereket előállító cégek között.

Az Uniview az IP video-megfigyelés teljes spektrumán kínál termékeket, beleértve az IP kamerákat, NVR-eket, IP tárhelyeket, dekódereket, billentyűzeteket, monitorokat, switch-eket és hálózati kábeleket. Az Uniview lefedi a teljes vertikális piacot, vagyis a kereskedelmi-, épület-, ipari-, oktatási-, városi szegmensben is kínál megoldásokat.

Az Uniview célja, hogy a video-megfigyelés területén vezető szerepet töltsön be világszinten is, amellyel hozzájárulhat egy biztonságosabb jövőhöz.

PixelSense Technológia

A PixelSense Technológia az Uniview szabadalommal védett technológiája a Nappali és Éjszakai üzemmód váltásra az IP kamerákban.

A hagyományos hardver kiegészült egy optikai csatlakozóval, amely képes érzékelni annak a helynek a megvilágítottságát, amelyben a kamera telepítve lett. Azonban még így is előfordulhatnak hibák a Nappali és Éjszakai üzemmód váltásában, amennyiben a telepítés környezete és a rögzített kép megvilágítottsága eltér egymástól.

Az Uniview PixelSense technológiája lényegesen pontosabb ennél. Szenzorral érzékeli a rögzített kép helyének megvilágítottságát, így biztosítva a helyes üzemmód megválasztását az adott fényviszonyoknak megfelelően. A PixelSense technológia nem a hagyományos hardveres érzékelőkre hagyatkozik, hanem szoftveres úton állapítja meg, hogy mikor szükséges Éjszakai üzemmódra váltania, ezáltal lényegesen kisebb a téves üzemmód-kapcsolások száma.További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában