SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. április 3. 9:12

Most megéri Intellio rendszert telepíteni, 3 év rendszer garanciával

Stabil, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező disztribútori hálózat és magyarországi gyártói terméktámogatás - a jó minőségű termékek mellett ez biztosítja végfelhasználó és telepítő partnerek számára az Intellio rendszerek hosszútávú, gazdaságos üzemeltetését.
Az Initio kamerasorozat bevezetésével az Intellio nyitott a kisebb, akár néhány kamerából álló projektek szegmense felé. A 4MP képfelbontású dóm és cső kivitelben elérhető Initio kamerák 2,8mm-es fix-, és 2,8 – 12mm között, az IVS4 szoftverből állítható motoros objektívvel, raktárról azonnal elérhetőek az Intellio partnereknél. Mindegyik modell 120dB WDR-t kínál, és az akár 60 méterig hatékony beépített infra megvilágításuknak köszönhetően az Intellio-tól megszokott és elvárt, tökéletes minőségű képet biztosítják akár éjszaka is. Az új kamerák az IP67 és IK10 védettségi szintet egyaránt teljesítik, a motoros objektívvel szerelt verziók audio- és alarm ki- és bemeneti portokkal is rendelkeznek. Az alapvető fedélzeti intelligenciák, mint a vonalátlépés detektor, vagy a behatolásjelzés megtalálhatóak az Initio sorozat tagjaiban.
Az Initio kamerákból, Intellio videószerverből és IVS 4 menedzsment szoftverből felépülő okos videokamerás megfigyelő rendszer magas funkcionalitása kiemelkedik a konkurensek tömegéből:

 • intelligens élőkép és esemény alapú működés támogatja az élőerő éberségét
 • járőrözés a kameraszobából, egy funkció, mellyel hatékonyabbá tehető a munkaerőszervezés
 • ügyféligények alapján egyszerűen bővíthető, jól skálázható rendszer, 3 év garanciával
 • integrált szoftver eszközök növelik az üzemeltetés hatékonyságát
 • Látogasson el az Intellio weboldalára és állítsa össze Intellio videomegfigyelő rendszerét, saját igényei alapján. Ne habozzon, 2019. június 30 -ig az Intellio rendszerek Initio kamerákkal egyedi kedvezménnyel érhetők el a disztribútorok kínálatában.

  www.intellio.hu

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában