SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. április 11. 8:05

Új kültéri, monokuláris kézi hőkamera

A Hikvision forgalomba hozta új, kültéri, monokuláris kézi hőkameráját. Ez a sorozat (DS-2TS03) a természet kedvelőinek (túrázók, madárlesők és vadászok) készült, hogy éjszaka és rossz időjárási körülmények között is „láthassák” az erdő lakóit.
Az optika kristálytiszta képeket küld a kamera 1024x768 felbontású OLED kijelzőjére. A sorozatban három – 15, 25 és 35 mm optikával felszerelt – modellt érhető el.

A 35 mm modell – 382x288 hőkép-felbontása és nagy érzékenységű hőszenzora révén – 1029 m-en belül koromsötétben is képes tisztán megjeleníteni a detektált hőforrásokat, valamint 257 m-ig képes felismerni az élőlényeket.

Az eszköz segítségével megfigyelhetők az állatok éjjel is, amikor sokkal aktívabbak, de ugyanilyen jól tájékozódhatunk köd, hó vagy más rossz időjárási körülmények között is. A „hotspot tracking” funkció és az cél távolságának meghatározása biztosítják, hogy ne mulasszunk el egyetlen élőlényt sem a környezetünkben. Az eszköz segítségével többet láthatunk a természetből.

Az így megszerzett élmények megoszthatók: WiFi segítségével egy második képernyőről (pl. mobileszközről vagy tabletről) is követhető a hőkamera élőképe. A kamerához csatlakozó okostelefon segítségével valós időben nézhetjük a kamera képét, valamint távolról is vezérelhetjük az eszközt.

Főbb tulajdonságok:
 • nagy méretű tárhely: 16GB SD kártya
 • széles működési hőmérsékleti tartomány: -30°C – 55°C
 • max. 5 óra akkumulátor üzemidő (töltés külső USB-ről)
 • IP67 védettség (vízálló)


 • Mindemellett elérhetőek kínálatunkból a profi, fix telepítésű hőkamerák is, melyek komplex megoldásokat tesznek lehetővé ipari és héjvédelmi projektek esetén. Tekintsd meg a bőséges hőkamera-kínálatunkat és válaszd ki a számodra ideális megoldást. Ajánlatkérésed küldd az ajanlat@riel.hu e-mail címre.

  RIEL Support
  A fent bemutatott eszközzel kapcsolatban felmerülő műszaki kérdéseiddel keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat.
  Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között,
  a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen.

  www.riel.hu

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában