SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. április 11. 8:05

Új kültéri, monokuláris kézi hőkamera

A Hikvision forgalomba hozta új, kültéri, monokuláris kézi hőkameráját. Ez a sorozat (DS-2TS03) a természet kedvelőinek (túrázók, madárlesők és vadászok) készült, hogy éjszaka és rossz időjárási körülmények között is „láthassák” az erdő lakóit.
Az optika kristálytiszta képeket küld a kamera 1024x768 felbontású OLED kijelzőjére. A sorozatban három – 15, 25 és 35 mm optikával felszerelt – modellt érhető el.

A 35 mm modell – 382x288 hőkép-felbontása és nagy érzékenységű hőszenzora révén – 1029 m-en belül koromsötétben is képes tisztán megjeleníteni a detektált hőforrásokat, valamint 257 m-ig képes felismerni az élőlényeket.

Az eszköz segítségével megfigyelhetők az állatok éjjel is, amikor sokkal aktívabbak, de ugyanilyen jól tájékozódhatunk köd, hó vagy más rossz időjárási körülmények között is. A „hotspot tracking” funkció és az cél távolságának meghatározása biztosítják, hogy ne mulasszunk el egyetlen élőlényt sem a környezetünkben. Az eszköz segítségével többet láthatunk a természetből.

Az így megszerzett élmények megoszthatók: WiFi segítségével egy második képernyőről (pl. mobileszközről vagy tabletről) is követhető a hőkamera élőképe. A kamerához csatlakozó okostelefon segítségével valós időben nézhetjük a kamera képét, valamint távolról is vezérelhetjük az eszközt.

Főbb tulajdonságok:
 • nagy méretű tárhely: 16GB SD kártya
 • széles működési hőmérsékleti tartomány: -30°C – 55°C
 • max. 5 óra akkumulátor üzemidő (töltés külső USB-ről)
 • IP67 védettség (vízálló)


 • Mindemellett elérhetőek kínálatunkból a profi, fix telepítésű hőkamerák is, melyek komplex megoldásokat tesznek lehetővé ipari és héjvédelmi projektek esetén. Tekintsd meg a bőséges hőkamera-kínálatunkat és válaszd ki a számodra ideális megoldást. Ajánlatkérésed küldd az ajanlat@riel.hu e-mail címre.

  RIEL Support
  A fent bemutatott eszközzel kapcsolatban felmerülő műszaki kérdéseiddel keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat.
  Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között,
  a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen.

  www.riel.hu

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában

  Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

  A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.