SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. május 21. 14:08

Hikvision AcuSense hálózati kamerák villogó fénnyel és riasztóval

A Hikvision, a világ első számú szállítója az innovatív videómegfigyelő termékek és megoldások területén, bemutatta az EasyIP 4.0 biztonsági megoldásokhoz illeszkedő AcuSense hálózati kameráit. A villogó fénnyel és hangriasztással ellátott kamerák azonnal képesek elriasztani a potenciális behatolókat attól, hogy belépjenek egy tiltott területre, amivel még jobban növelhető a telephelyek és ingatlanok biztonsága.

Alapfunkciójában gyorsabban és még pontosabban ismeri fel a behatolást

Fontos megemlíteni, hogy a Hikvision AcuSense hálózati kamerái ugyanarra a csúcstechnológiás behatolásfelismerési funkcióra építenek, amely már a Hikvision EasyIP 4.0 biztonsági megoldásokban is helyet kapott.

Amikor a kamera potenciális veszélyhelyzetet azonosít, az intelligens, hamis riasztást elkerülő technológiáját alkalmazva figyelmen kívül hagyja a nem releváns mozgásokat, mint például eső, a falevelek vagy az állatok mozgása, és ehelyett az emberek vagy járművek által végzett mozgásokra koncentrál, amivel drámai mértékben csökkenthető a téves riasztások száma, ez pedig segíti a behatolás gyorsabb és pontosabb felismerését.

A továbbfejlesztett riasztó: villogó fény és hangriasztás

Miután a potenciális behatoló precíz módon felismerésre került, az AcuSense hálózati kamera aktiválja a beépített villogó fényt és a hangriasztó egységet. Ennek célja, hogy a behatolót figyelmeztesse, mielőtt az megpróbálna betörni a védett területre. A hangriasztás hangereje és a villogó fény erőssége a környezeti körülmények figyelembevétel állítható.

Győződjön meg a villogó fénnyel és hangriasztóval ellátott Hikvision AcuSense erejéről.

Megbízható üzemelés éjjel-nappal

Az AcuSense hálózatikamera-termékcsalád bármikor, akár éjjel, akár nappal, képes biztosítani a hatékony behatolásazonosítást és -megelőzést. A Hikvision DarkFighter technológiájával felvértezve a termékcsalád minden kamerája képes a legmagasabb szintű felügyeleti képminőségre, akár ultra-alacsony fényerősség mellett is.

Négyféle termék különböző alkalmazási területekre

Az új AcuSense hálózati kamerák csőkamera és dómkamera egységekben is elérhetők, 2MP vagy 4MP felbontással, ami négy különböző kameraopciót tesz elérhetővé.

Jobb üzemelés, nagyobb nyugalom

Frank Zhang, a Hikvision Nemzetközi Termékmarketing Részlegének vezetője szerint „az AcuSense technológia már most csúcstechnológiának számít. A villogó fény és a riasztás hozzáadásával megadjuk vásárlóinknak azt a lehetőséget, hogy az incidensek elsősorban elkerülhetőek legyenek, még nagyobb biztonságot szolgáltatva. Boldoggá tesz minket, hogy még értékesebb megoldásokkal segíthetjük vásárlóinkat saját tulajdonuk megóvásában.”

Termékmodell adatok

Négyféle modell érhető el:
 • DS-2CD2346G1-I/SL : 4 MP IR Rögzített IP Dómkamera
 • DS-2CD2326G1-I/SL: 2 MP IR Rögzített IP Dómkamera
 • DS-2CD2T46G1-4I/SL: 4 MP IR Rögzített IP Csőkamera
 • DS-2CD2T26G1-4I/SL: 2 MP IR Rögzített IP Csőkamera


 • A Hikvision EasyIP 4.0 biztonsági megoldásainak részét képező teljes AcuSense hálózatikamera-termékcsalád további részleteiért keresse fel EZT az oldalt.  További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában

  Business development manager / IPCamLive

  Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!