SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. május 21. 10:26

2N IP Safety

A narancssárga angyal

A 2N IP Safety egy első osztályú biztonsági intercom, amely kimondottan vészhelyzeti kommunikációhoz készült. Esővel és akár -40 ° C-os faggyal is megbirkózik, fényes narancssárga színe és gombvilágítása miatt rossz látási viszonyoknál is könnyebben felismerhető.
Nem elég masszívan állni a sarat egy utcai segélyhívó oszlopba ágyazva vagy akár egy ipari nagyüzem épületének falába telepítve, ha a mostoha körülmények ellenére alig hallgató a vészhelyzeti hívás. A 2N IP Safety intercomot ezért kiváló hangzással látták el, így még a nehéz körülmények között is tisztán hallható a beszéd, amelyről automatikus hangerőszabályozás gondoskodik, megfejelve mindezt egy IP69K és az IK10 fokozatú rendkívüli tartóssági teszten átesett burkolattal. Nem véletlenül szerelték fel a budapesti segélyhívó oszlopokat is két éve 2N IP Safety-vel.2N IP Safety változatok

Mindig látható és funkcionális
A narancssárga színezés és a kék háttérvilágítású gombok miatt könnyen megtalálható, amikor szüksége van rá.

Integráció a meglévő rendszerbe
A 10W-os erősítőnek köszönhetően a 2N® IP Safety-t nem csak vészhelyzeti bejelentésre, de akár vészhelyzeti hangszóróként is használható, megnövelve a már korábban kiépített vészhelyzeti hangrendszer kapacitását és hatékonyságát.

Távoli konfigurálási lehetőség
A készülék távolról is elérhető a biztonságos felhő kapcsolat révén, így idő és pénz takarítható meg. Nem feltétlen kell kiszállni a helyszínre a készülék beállításához.


Biztonsági relé (opcionális)
Egy egyszerű kiegészítő eszközzel meggátolható a behatolás az elektronikus zárolási rendszer jogosulatlan manipulálása révén.

Szabotázs-kapcsoló (opcionális)
A 2N IP Safety egy olyan szabotázskapcsolóval is felszerelhető, amely érzékeli a készülék jogosulatlan felnyitását.

Idő profilok beállításaEz a funkció lehetővé teszi telefonszám használati időtartamának meghatározását.

Háttérvilágítású gombok
A 2N IP Safety 1 vagy 2 gomb, kék színű háttérvilágítású gombbal is felszerelhető.

Audio loop teszt
Az intercom rendszeresen végez audio önellenőrzéseket. A mikrofon vagy a hangszóró meghibásodása esetén jelzi a problémát.

Sip támogatás szerver nélkül
A SIP protokolltámogatás megkönnyíti a 2N IP Safety és IP telefonok és más gyártók PBX-jeinek összekapcsolását anélkül, hogy csatlakozni kellene a szerverhez.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

 • Adatátviteli protokoll: SIP 2.0 (RFC - 3261)
 • Mikrofon: 2 built-in microphone, Speaker 10W
 • Audio stream: Codecs G.711, G.729, G.722, L16/16kHz
 • Támogatott protokollok: SIP2.0, DHCP opt. 66, SMTP, 802.1x, RTSP, RTP, TFTP, HTTP, HTTPS, Syslog, ONVIF
 • Hálózati csatlakozás: 12V ± 15%/ 2A DC, or PoE 802.3af (Class 0 - 12.95W)


 • A Young B.T.S. széles körű támogatást és segítséget nyújt a megfelelő eszköz kiválasztásában, telepítésében, üzemeltetésében, karbantartásában, hogy a megfelelő 2N IP Safety készülék szolgálja hosszú éveken keresztül hűségesen tulajdonosát. A termékkel kapcsolatban további információkért keressék bizalommal termékmenedzserünket:

  Nagy Lajos
  termékmenedzser
  nagy.lajos@young.hu
  +36 (30) 819 2647

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában

  Business development manager / IPCamLive

  Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!