SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. június 3. 8:20

TechSon ES2 IP-kamerák

Színes éjszakai kép belépő szinten

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: TechSon
A TechSon ES2 IP-kamerák az extra funkciók helyett kiváló képet szolgáltatnak. Akár éjszaka is. Színesben.

A két megapixeles, belépő szintű kameráktól manapság nem vár túl sokat az ember. Full HD felbontás, legyen éles a kép, nem baj, ha van benne infra, hogy éjjel is használható legyen. Minden egyéb jóformán ajándéknak minősül.

A TechSon ES2 nem ilyen! A belépő szinten igencsak szokatlan tulajdonságokkal és lehetőségekkel rendelkezik. Mindegyik kamerában erős és tartós Hi-Power LED szolgáltatja az infrafényt. SD-kártyahely is van az összes készülékben, szóval akár helyi rögzítésre is képes az ES2 széria. A H.265-ös kodek és a ROI megoldják a videó részletességét és kellő tömörségét. És ha mindez nem lenne elég, ott van még a kivételes, nem IR alapú, színes, NightVision technológia.

A NightVision ES2-es kamerák érzékenysége 0,005 Lux, ami voltaképp szükségtelenné teszi a beépített infrát, és az ezzel járó fekete-fehér éjszakai üzemmódot. Ha olyan helyre kerül kiszerelésre, ahol akár csak egyetlen halvány lámpa fénye világít bele a teljes sötétségbe, ott már színes, részletgazdag képet ad az ES2.

Az ES2-vel felvett videó alapjaiban különbözik az inframegvilágítással támogatott, fekete-fehér, éjszakai felvételektől. Egyrészt színes, ami már önmagában is több információt nyújt a monokróm képekhez képest, másrészt az inframegvilágítás zseblámpahatása és a távolsággal drasztikusan csökkenő visszavert fény sem rontja a hatást. Inkább az alkonyatkor készült színes felvételek plasztikussága jellemzi a felvételt. Városi környezetben, vagy akár várostól távol is igen gyakori, hogy a képen az égbolt sem teljesen fekete, hanem a fényszennyezés miatt még éjfélkor is világosan elválik az épületektől vagy a táj más elemeitől. Ezek a hatások és az esetleges környezeti világítás összeadódnak az ES2 felvételein, és az eredmény olyan kép lesz, amely tiszta, világos, kiértékelhető, alacsony zajszinttel bír – és persze színes.

A NightVision technológiával rendelkező, belépő szintű árral, de fokozott érzékenységgel, és számos – a magasabb kategóriáknál elvárt – extra tulajdonsággal felvértezett, TechSon ES2 kameracsalád igazi kihívást jelent a magasabb árfekvésű termékekkel szemben.
ES2 kamerák megtekinthetők IDE kattintva

Boros György
CCTV Termékfelelős

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában