SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. június 5. 18:15

Biztonság egy szinttel feljebb - Full-channel SMD Plus, AI XVR - a Dahuától

A Dahua Technology, a világ egyik vezető video-alapú IoT megoldás szolgáltatója új XVR sorozatot mutatott be.
A full-channel SMD (Smart Motion Detection - okos mozgásérzékelés) Plus-szal ellátott XVR5000-I / XVR7000-4KL-I rögzítőkkel az ügyfél az AI (Artificial Intelligence = mesterséges intelligencia) előnyeit is élvezheti. A rögzítő sorozat azon ügyfeleknek ajánlott, akik pontos emberi vagy jármű érzékelés/riasztással rendelkező termékeket keresnek a hamis riasztási ráták és az élőerő költségeinek csökkentésének céljából.

SMD Plus: Nagy pontosságú intelligens mozgásérzékelés az AI Chip-el

Az eredeti okos mozgásérzékelés (SMD) technológián alapuló új SMD Plus megoldás a deep learning algoritmussal támogatott AI chippel kombinálva lehetővé teszi a számítási teljesítmény 10-szeres javítását. Ennek eredményeként az SMD Plus felismeri a mozgó tárgyakat és megkülönbözteti/kategorizálja az embereket és a járműveket, hogy hatékonyan elkerülje a faágak, rovarok, árnyékok, szél vagy más környezeti tényezők által okozott hamis riasztásokat. Eközben a keresési paraméterekkel a felhasználók könnyedén kiválaszthatják visszajátszáskor az embereket vagy a gépjárműveket a rögzített felvételen, ezáltal jelentősen lerövidítve a keresési időt.

Új hardver az AI funkciók eléréséhez

A Dahua SMD Plus XVR-ek valamennyi csatornáján támogatja a kerítésvédelmi videoanalitikai funkciókat. A HDCVI felhasználók számára egyszerűen biztosítja a költséghatékony hátteret, hogy élvezhessék a HD-over-Coax-on a fejlett AI-teljesítményt. Ennek köszönhetően a felhasználók valós időben láthatják az objektumok és videoanalitikai szabályok grafikai megjelölését (bounding box).

Aktív elrettentés a jogsértések és a bűncselekmények megelőzésére

A Dahua Active Deterrence kamerával együtt az XVR5000-I / XVR7000-4KL-I az SMD Plus által észlelt behatolókat fehér fényű megvilágítással és hangjelzéssel tudja jelezni. Riasztási üzeneteit távolról a mobiltelefonra telepített DMSS applikáció segítségével megküldi a felhasználónak. Ez az intelligens funkció felhasználható mindenféle nagy, közepes és kisméretű ingatlan esetében, mint például üzletek villák, raktárak stb.

A Dahua Technology az új XVR SMD Plus-t támogató rögzítőivel továbbra is az innovációra, a minőségre és a magas szintű szolgáltatásra összpontosít! További információkért keresse a termékeket online a www.webshop.novosec.hu oldalon, vagy személyesen üzleteinkben!
Menyhárt Tamás
Műszaki igazgató
Novosec Security Kft.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában