SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. június 12. 8:43

Legújabb 5MP Starlight kamerák a Videosec kínálatában

Az új, 5MP felbontású Starlight Smart IP kameráink néhány kiemelkedő műszaki paramétere:
 • A Starlight chipkészletnek köszönhetően gyenge fényviszonyok között is biztosítható a színes kép, (0,005Lux F1,6 értéknél még mindig színes képet kapunk).
 • A valós WDR funkció működési alapjául szolgáló soronkénti expozíció vezérlésnek köszönhetően a mozgó objektumok nem szellemképesek, mégis nagy dinamikai átfogású képet kapunk.
 • Éjszakai üzemmódban az OSRAM gyártmányú, nagyteljesítményű IR ledek garantálják az egyenletes megvilágítást és a megfelelő képminőséget.
 • A teljes Smart IP platformra jellemző H265+ fejlett intelligens tömörítés használatával 2MP@25 fps képtartalomnál 11 Gbyte/nap, 5MP@25 fps felbontásban pedig 16 Gbyte/nap adatmennyiség kerül továbbításra, változatlan képminőség, akár 250 m-re Poe táplálással is.
 • A 8 darab, külön beállítható ROI terület tovább növeli a kiemelt fontosságú területeken elérhető képminőséget.
 • A kamerák webes felületének elérése csak videó megjelenítéshez igényel Active-X bővítményt. Bármilyen web böngészőből elérhetjük az eszközök összes beállítását, kivéve azokat, amik az élőképen történő interakcióval/kattintással paraméterezhetőek, de ezeket a funkciókat (pl. VCA riasztási területek berajzolása) a rögzítő felületéről is állíthatjuk.
 • Továbbra is a megszokott képprofil beállításcsoportokat hozhatunk létre, és ezeket ütemezhetjük, de nem csak időszakokként, hanem a kép világossága alapján is, megadhatjuk, mikor melyik beállításcsoport aktiválódjon.
 • Elérhető a Smart IP hálózati rögzítőink által a megjelenítési/rögzítési/visszajátszási felületeken is elérhető 9:16 arányú (Folyosó) képarány.
 • A csőkamerában (IPW-2125-40SA), a beépített mikrofonnak köszönhetően hangeseményre történő riasztás is beállítható az összes képanalitikai beállítással párhuzamosan (11 féle esemény).

  A dóm kamerában (IPD-325-28S) az audio be/ki csatlakozási lehetőség mellett, a riasztási ki és bemenetek, akár a mobil applikációból manuálisan is vezérelhetőek. A beépített SD kártya elsődleges funkciója az ANR, azaz a hálózat kimaradása alatti rögzített videoanyag átmentésre kerül a rögzítőre. „1 kamerás rendszerek esetén lehetőség van a kártyára történő rögzítésre is, amit akár a mobiltelefonról is visszanézhetünk.


  Kiváló tulajdonságok nagyon jó árral párosítva igazi projectnyertes termékké tudnak válni a piacon.

  Az 5MP-s Starlight kamerák hamarosan raktáron elérhetőek lesznek a forgalmazónál.
  Amennyiben további kérdése volna, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

  www.videosec.com

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában