SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. június 12. 8:43

Legújabb 5MP Starlight kamerák a Videosec kínálatában

Az új, 5MP felbontású Starlight Smart IP kameráink néhány kiemelkedő műszaki paramétere:
 • A Starlight chipkészletnek köszönhetően gyenge fényviszonyok között is biztosítható a színes kép, (0,005Lux F1,6 értéknél még mindig színes képet kapunk).
 • A valós WDR funkció működési alapjául szolgáló soronkénti expozíció vezérlésnek köszönhetően a mozgó objektumok nem szellemképesek, mégis nagy dinamikai átfogású képet kapunk.
 • Éjszakai üzemmódban az OSRAM gyártmányú, nagyteljesítményű IR ledek garantálják az egyenletes megvilágítást és a megfelelő képminőséget.
 • A teljes Smart IP platformra jellemző H265+ fejlett intelligens tömörítés használatával 2MP@25 fps képtartalomnál 11 Gbyte/nap, 5MP@25 fps felbontásban pedig 16 Gbyte/nap adatmennyiség kerül továbbításra, változatlan képminőség, akár 250 m-re Poe táplálással is.
 • A 8 darab, külön beállítható ROI terület tovább növeli a kiemelt fontosságú területeken elérhető képminőséget.
 • A kamerák webes felületének elérése csak videó megjelenítéshez igényel Active-X bővítményt. Bármilyen web böngészőből elérhetjük az eszközök összes beállítását, kivéve azokat, amik az élőképen történő interakcióval/kattintással paraméterezhetőek, de ezeket a funkciókat (pl. VCA riasztási területek berajzolása) a rögzítő felületéről is állíthatjuk.
 • Továbbra is a megszokott képprofil beállításcsoportokat hozhatunk létre, és ezeket ütemezhetjük, de nem csak időszakokként, hanem a kép világossága alapján is, megadhatjuk, mikor melyik beállításcsoport aktiválódjon.
 • Elérhető a Smart IP hálózati rögzítőink által a megjelenítési/rögzítési/visszajátszási felületeken is elérhető 9:16 arányú (Folyosó) képarány.
 • A csőkamerában (IPW-2125-40SA), a beépített mikrofonnak köszönhetően hangeseményre történő riasztás is beállítható az összes képanalitikai beállítással párhuzamosan (11 féle esemény).

  A dóm kamerában (IPD-325-28S) az audio be/ki csatlakozási lehetőség mellett, a riasztási ki és bemenetek, akár a mobil applikációból manuálisan is vezérelhetőek. A beépített SD kártya elsődleges funkciója az ANR, azaz a hálózat kimaradása alatti rögzített videoanyag átmentésre kerül a rögzítőre. „1 kamerás rendszerek esetén lehetőség van a kártyára történő rögzítésre is, amit akár a mobiltelefonról is visszanézhetünk.


  Kiváló tulajdonságok nagyon jó árral párosítva igazi projectnyertes termékké tudnak válni a piacon.

  Az 5MP-s Starlight kamerák hamarosan raktáron elérhetőek lesznek a forgalmazónál.
  Amennyiben további kérdése volna, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

  www.videosec.com

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában

  Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

  A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.