SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. június 17. 19:01

FLIR TrafiData – intelligens hőképalkotás a közlekedéselemzés szolgálatában

A FLIR Systems bejelentette új, kifejezetten a járműforgalom elemzésének támogatására kifejlesztett megoldását. Az „intelligens” jelzővel promotált FLIR TrafiData fejlett adatgyűjtő képességének köszönhetően kulcsfontosságú közlekedésirányítási információkkal láthatja el pl. az „Okos Városok” menedzsmentközpontjait.
A kamerába integrált FLIR TrafiData platform egyesíti magában az intelligens fuvarozási rendszerek (ITS) számára fontos információk kinyerésének, a kapott adatok elemzésének/minősítésének képességét, kiegészülve hőképalkotás és mesterséges intelligencia (MI/AI) technológiák nyújtotta előnyökkel, mint pl: objektum (gyalogos, kerékpáros, jármű) azonosítás, számlálás, nyomon követés stb. A kinyert adatokat WiFi hálózaton továbbítja a központ felé. A kinyert adatokat a FLIR Acyclica gyűjti, mely továbbíthatja őket a FLIR Cameleon ITS rendszere felé.

Forrás: FLIR Systems

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support