SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. július 22. 9:43

Új tenyérvéna-alapú biometrikus azonosító megoldás a Fujitsu portfoliójában

A Fujitsu piacra dobta tenyérvéna-alapú beléptető megoldásának (PalmSecure) legújabb családját, mely a magyar Biosec Group egyes megoldásait is tartalmazza.
A kibővült PalmSecure család a Fujitsu PalmSecure ID Engine, ID GateKeeper, ID LifePass és ID Login V2 megoldásaiból áll össze. Tekintve, hogy az angol kifejezés (access) bővebb fogalmi kategória, a Fujitus megoldása nem csak az ingatlanok/helyiségek védelmében (beléptetés) játszhat szerepet, de segítségével a felhasználó (pl.) IT erőforrásainak/eszközeinek használata is felügyelhető. Egy új központi összevető szerver segítségével kiküszöbölhetők a megosztott adatkezelésből/-felvitelből fakadó biztonsági (és GDPR) problémák. A 0.00001%-os téves elfogadási és 0.01%-os téves elutasítási rátával büszkélkedhet. Mivel használata nem kíván közvetlen fizikai kontaktust, használat higiénikus és kevéssé „invazív”. Az új termékek már elérhetők Európában, a Közel-Keleten, Indiában és Afrikában.

Forrás: Fujitsu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában