SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. augusztus 14. 8:28

IP kamerák koax kábelen? Egyszerűen!

Mindannyian találkoztunk már olyan igénnyel, hogy egy meglévő, minőségesen kivitelezett koax kamerarendszert kell IP kamerákra cserélni, bővíteni. Ha a megrendelő nem egyezik bele a falvésésbe, a kábelek cseréjébe, hát használjuk a meglévő RG-6 vagy RG-59 koax kábelezést IP kamerákkal! Hogyan?
PS-EOC7001 - egy pár passzív átalakító, amiket a régi kamerához vezető koax kábelünk két végére csatlakoztatunk, az egyik végén UTP kábellel a kamerához másik végén pedig a régi rögzítő helyére kerülő switchez csatlakozik a számítógépes hálózat. A már meglévő 12V DC táplálás IP kamerákkal ugyanúgy használható marad. IEEE802.3 10Base-T, azaz 10Mb/s sebességen akár 200m kábelhosszon is megbízható IP videójeltovábbítást tudunk megvalósítani. A passzív átalakító a hálózat szempontjából teljesen transzparens, tehát sem IP címe, sem MAC címe nincs. Műemlék épületekben, kaszinókban és egyéb helyeken már sikerrel alkalmazzák. Videosec Smart IP kamerákkal, h.265 + intelligens kódolással a 4K (8MPixel) felbontás sem akadály, a tapasztalatok is azt mutaják, hogy fennakadás nélkül továbbítható mindhárom videó adatfolyam.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában