SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. augusztus 13. 20:43

Új PTZ kamera az Axis kínálatában

Az Axis Communications bejelentette költséghatékonyként egyben nagyteljesítményűként jellemzett új PTZ IP CCTV kameráját.
A HDTV 1080p képalkotásra képes, 32x-es optikai zoom funkcióval, továbbá a gyártó ún. Forensic WDR, Zipstream (H.264/H.265 támogatással) és Lightfinder 2.0 technológiájával rendelkező AXIS P5655-E PTZ kiválóan alkalmas úgy nappali, mint éjszakai fényviszonyok között kiváló minőségű video-anyag létrehozására. A kamera elektronikus képstabilizátor funkciója minimalizálja a rezgések és rázkódások képtorzító hatását. Számos videotartalom-elemző megoldás mellett, a kamera 4 előkonfigurált képalkotási profillal könnyíti meg a telepítők és felhasználók munkáját. A négy kép-profil - beltéri / kültéri / forensic (képtartalom-elemzéshez hangolt) / közlekedés - automatikusan a beállított, az adott profil nevéből kikövetkeztethető célhoz optimalizálja a képalkotás elsődleges paramétereit (zársebessé, rekesz, fehéregyensúly, élesség, kontraszt stb.). Az aláírt firmware és biztonságos boot funkciók garantálják, hogy a kamerát nem lehetséges kompromittált firmware segítségével "eltéríteni".

Forrás: Axis Communications

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában