SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. augusztus 13. 20:42

MI-támogatású objektum meghatározás a Dallmeier új 5000-es kameracsaládjában

Az egy-képalkotós, új kódoló technológiával (H.265 HEVC) rendelkező Dallmeier 5000 család dome, "cső" és fisheye kivitelű tagjait továbbfejlesztett, MI (mesterséges intelligencia) támogatást "élvező" videotartalom-elemző funkció teszi az eddigieknél is hatékonyabbá, a gyártó meglátása szerint.
A H.265 kódolási eljárásnak köszönhetően, az eszközök akár 50% kisebb hálózati terhelést generálhatnak, mint H.264-es alternatíváik, nem beszélve a tárkapacitási igény csökkenéséről. A kamerákba integrált, MI-alapú objektumosztályozással támogatott VCA – egy rövid betanulási időszakot követően – jelentősen hatékonyabb elemző és objektumkövető képességeket biztosít. Az új DDF5250HDV-DN és DDF5450HDV-DN (dome), DF5250HDV-DN/IR és DF5450HDV-DN/IR ("cső"), valamit az SDF5450HD-DN (fisheye) kamerák 2019. augusztus 19-től lesznek elérhetők.

Forrás: Dallmeier

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában