SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. augusztus 21. 7:22

Új 4K-s Vicon PTZ dome kamera

A Vicon piacra dobta új, 4K-s képalkotást biztosító, valós D/N és 30X-os optikai ZOOM funkcióval, valamint kiváló fényérzékenységgel rendelkező, első sorban kültéri felhasználásra tervezett IP CCTV kameráját.
Az SN688D – a gyártó meglátása szerint – kiválóan kalibrált mozgatófunkciója távoli objektumok esetében is precíz manuális nyomon követést biztosít. A nagysebességű mozgatómotorok szinte azonnali (preset) pozícióra állást tesznek lehetővé. A kamerába integrált IR LED-ek fényerőssége automatikusan leköveti az autoírisszes optika fókuszváltozásait, garantálva az ideális megvilágítást közelre és távolra egyaránt.

Forrás: Vicon Industries

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással

A Starlight Smart IP kamerák következő generációja már 5 megapixeles felbontással is elérhető! Csőkamera és dóm-kivitelben, fixlátószögű és motorizált varifokális lencsével, de közös jellemzőként kiváló nappali és éjjeli képminőséggel, intelligens videótömörítéssel, audió-támogatással, VCA analitikai riasztásokkal, folyosó-üzemmóddal.