SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges hírek

2019. augusztus 22. 10:03

AMIKO HOME meglepetésekkel készül az idei SecuriForum Kiállításra

Az idei SecuriForumra új, rendkívül hatékony hálózati eszközökkel, valamint további meglepetés termékekkel készül az AMIKO HOME csapata.
A cég idén októberben több olyan hálózati eszközt mutat majd be az érdeklődőknek, amelyekkel akár ipari méretű területeken is megoldható az internet átlövés és wi-fi lefedettség kábelezés nélkül. Népszerűek még az előre konfigurált és gyorsan, egyszerűen telepíthető, elsősorban vezetéknélküli kamera szettek, valamint a hozzájuk kapcsolódó, kiegészítő, okos otthon eszközök, amelyek között már végtelen számú logikai kapcsolat létrehozására van lehetőség.

Az otthon biztonságának és kényelmének szintjét fokozó termékek disztribútor és telepítő partnerek számára rendkívüli kedvezménnyel lesznek elérhetőek a SecuriForum Kiállítás ideje alatt.

Az AMIKO HOME által forgalmazott Alfa hálózati eszközök számos kameratelepítői kihívásra kínálnak megoldást, legyen szó akár egy vastag falakból épített családi házas vagy egy ipari környezetben történő telepítésről. Az egyik Alfa hálózati eszköz nagyteljesítményű időjárásálló kültéri antennájával csatlakozik a 4G-s hálózatra, és így akár 100mbit/s letöltési és 50mbit/s feltöltési sebességet biztosít, majd a beltéri router segítségével lehetővé teszi akár a vezetékes LAN vagy Wifi 2,4Ghz hálózathoz való csatlakozást. A mobilinternetes kapcsolat létrehozásához a kültéri antennában kialakított SIM fogadóban kell elhelyezni a Mini-SIM (2FF), 25x15 mm méretű szolgáltató által biztosított kártyát.

Az IP és AHD kamerák köre tovább bővült és teljes egészében megújultak az AMIKO HOME hálózati rögzítők is. Új chipsettel, letisztult külsővel megújult és számos új típussal bővült a hálózati videórögzítők és hibrid (IP/analóg) rögzítők köre is a két évvel ezelőtti kínálathoz képest.
A legújabb wifis kamera szettek, valamint az önállóan, gyorsan és akár teljes egészében vezeték nélkül telepíthető otthoni kamera megoldások és okos otthon eszközök elsősorban egyszerűségükkel és áraikkal hívták fel magukra a viszonteladók, valamint a telepítők figyelmét.

Az elmúlt két év tapasztalatai és a látogatók visszajelzései is azt mutatják, hogy a viszonteladók és a telepítők az AMIKO HOME termékekre most már nem csupán valódi alternatívaként, de a számukra hosszú távon elvárt jövedelemszintet biztosító bevételi forrásként tekintenek. Az októberi kiállításon várunk minden kedves érdeklődőt a Lurdy Rendezvényközpontban, a SecuriForum C1-es kiállítói standhoz, ahol részletesebben megismerhetik a régi és az új AMIKO HOME termékeket is.

AZ IDEI SECURIFORUM ALATT TOVÁBBI ÚJDONSÁGOKKAL, EDDIG NEM LÁTOTT MEGOLDÁSOKKAL ÉS IGAZI MEGLEPETÉS TERMÉKEKKEL IS KÉSZÜL AZ AMIKO HOME CSAPATA.

A hazai viszonteladói hálózatról, az együttműködés lehetőségeiről, valamint a legújabb termékekről érdeklődni a sales@amikohome.com email címen lehet.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában