SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. augusztus 29. 8:26

Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással

A Starlight Smart IP kamerák következő generációja már 5 megapixeles felbontással is elérhető! Csőkamera és dóm-kivitelben, fixlátószögű és motorizált varifokális lencsével, de közös jellemzőként kiváló nappali és éjjeli képminőséggel, intelligens videótömörítéssel, audió-támogatással, VCA analitikai riasztásokkal, folyosó-üzemmóddal.
Az IPW-2125-40SA 4mm-es optikával szerelt csőkamera a már megismert kisméretű fém házban jelent meg. Az előlapon beépített mikrofonnal rendelkezik, így akár kültéren is elérhető az audió információ külön eszköz használata nélkül. Az IK10-es minősítésű IPD-325-28S kisméretű, vandálbiztos dómkamera 105°-os vízszintes látómezővel, riasztási- és audió ki- és bemenetekkel.

A motoros, varifokális optikával (2,7-13,5 mm, F1.2) szerelt változatok, az IPW-2325-28SZ csőkamera és az IPD-3235-28SZ dómkamera. Mindkettőre jellemző a behelyezhető, akár 256 GB méretű Mikro-SD kártya (ANR funkcióval) és a változatos módon használható audió és riasztási be- és kimenet.

A bemutatott eszközök a 2019 október 9-10 között megrendezésre kerülő SecuriFórum kiállításon működés közben is megtekinthetőek lesznek.
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában