SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. szeptember 11. 11:52

D2 – Drónok és Digitalizáció

2011-ben a magyar biztonsági piac különböző területeiről érkező szakemberek úgy döntöttek, hogy -összefogva sok év elméleti és gyakorlati tapasztalatát – Magyar Biztonsági Fórum néven egyesületet alapítanak.
A multinacionális cégek biztonsági menedzserei mellett a szolgáltató és szakértő vállalkozások vezetői is részt vettek a szervezet alapításában és működtetésében, amely konkurencia mentes együttműködést eredményezett.
Az MBF legfőbb célja, hogy közösséget építsen, s ennek egyik legfőbb eszköze az a kétféle konferencia, melyet nagy sikerrel fogad a szakmai közönség. Az immár hagyományos MBF Konferenciákon túl a tavalyi évben a drónok világa felé is nyitott a szervezet, s éppen szeptemberben rendezik. D2 – Drónok és Digitalizáció címmel a második ilyen konferenciát.

dronkonferencia.hu A rendezvényeken túl az egyesület egyértelmű sikerének tekinthető, hogy az idei évben partnerszervezeteként tagjai közé fogadta őket a világ legjelentősebb logisztikabiztonsági szervezete, a TAPA (Transported Asset Protection Association)

Az MBF tagja vendégelőadóként 3 különböző egyetemen tartanak előadásokat, s számos diáknak biztosítottak gyakorlati és gyakornoki helyet.
Eddig több mint 50 céget világítottak át az „Egy nap a biztonságért!” nevű díjmentes programjukban.

Az MBF örömmel veszi további csatlakozni vágyó szakemberek jelentkezését, mert ahogy a szlogenjük is mondja - Közösséget építünk! További információk:

Papp Róbert
elnök
Magyar Biztonsági Fórum Egyesület

robert.papp@mbf.hu
www.facebook.com/MaBiFo
www.mbf.hu
A termékekről bővebb információt kaphat a SecuriForum Kiállítás D2 standján.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában