SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. szeptember 20. 11:38

Orion21 Kft - A védelem első vonalában

Napjainkban a terrorelhárítás kiemelt fontosságú, különös tekintettel a kimelten védett helyszíneken. Az Orion 21 Kft. a biztonságtechnikán belül egy speciális szakágban nyújt kiemelkedő szolgáltatásokat. Kiemelten védett területek és objektumok fizikai védelmére specializálódott. Célunk, hogy szolgáltatásaink és minősített ’anti-terror’ eszközeink segítségével, teljeskörű megoldást tudjunk biztosítani ügyfeleinknek a jelen kor kívánalmai szerint. Az általunk forgalmazott ’anti-terror’ minősített süllyedő oszlopok, az alvázscanner rendszerek és a szintén minősített ’anit-terror’ utcai bútorzatok teljeskörűen garantálják ezt.
Rendszereinket partnereink segítségével, az olaszországi PILOMAT s.r.l. által gyártott fizikai akadályok, süllyedő oszlopok és úttorlasz megoldások, valamint a gépjárművek alvázának átvizsgálását elvégző és dokumentáló SecuScan alkalmazásával alakítjuk ki.A PILOMAT S.r.l. az automatizált beléptető technológiák, süllyedő oszlopok terén a világ piacvezető gyártója. Legfontosabb célja, a termékek folyamatos fejlesztése és a termékkörök bővítése, mindezt kiemelkedő minőségben.

SecuScan® a világ egyik leggyorsabb és legmegbízhatóbb gépkocsi alváz vizsgáló rendszere. A rendszer innovatív technológiával támogatja a veszélyes tárgyak, például a fegyverek, robbanóanyagok, kábítószer gyors és egyszerű detektálását.

Cégünk forgalmazza az Eneo, Videotec, és az ACTi professzionális videotechnikai termékeit, melyeket önállóan, illetve nagykereskedelmi partnereink bevonásával értékesítünk, ezen felül szakszerű műszaki támogatást biztosítunk.

Kiemelt partnerünk a brit Marshalls, akik a design és a védelem ötvözésével olyan utcai ‘anti-terror’ minősítéssel is rendelkező bútorokat gyártanak, melyek beleolvadnak a modern városi környezetbe. Megoldásaik olyan elemeket tartalmaznak mint: padok, virágtartók, kukák, biciklitárolók, melyek biztosítják az adott közterület vagy objektum feltűnés mentes védelmét, emellett emelik a város látképének színvonalát.A kiállítás során, standunkon bemutatjuk a Pilomat süllyedő oszlop és tyre killer megoldását, ezen felül virtuálisan bemutatjuk a SECUSCAN® alvázvizsgáló rendszert, hogy látogatóink személyesen is megismerjék, az eszközök felépítést, működési elvét, valamint azok hatékonyságát és gyorsaságát. Szeretettel várjuk Önöket standunkon, ahol személyesen állunk rendelkezésükre minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

A termékekről bővebb információt kaphat a SecuriForum Kiállítás L4 standján.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással

A Starlight Smart IP kamerák következő generációja már 5 megapixeles felbontással is elérhető! Csőkamera és dóm-kivitelben, fixlátószögű és motorizált varifokális lencsével, de közös jellemzőként kiváló nappali és éjjeli képminőséggel, intelligens videótömörítéssel, audió-támogatással, VCA analitikai riasztásokkal, folyosó-üzemmóddal.