SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges hírek

2019. szeptember 9. 11:52

Izgalmakban nem lesz hiány a SMART és kreatív GeoVision standon

Valószínű, hogy a szakmának nem szükséges a GeoVision Inc-ről hosszasan mesélni, hiszen eszközei a kétezres évek eleje óta hazánkban is már jó néhány ipari, állami-, szórakoztató létesítményben töretlenül teszik a dolgukat.
A brand több, mint 20 éves fennállása óta nagy hangsúlyt fektet a hardveres és szoftveres fejlesztésekre, nem kérdés, hogy az elmúlt évek fejlesztéseinek jelentős része a szoftvereket érintette.

Mi a GeoVision Hungária Kft-nél, a cégünkben felhalmozott elméleti és gyakorlati tudást ötvözve a GeoVision márka adta lehetőségekkel tervezzük, teszteljük és hozzuk létre egyedi MEGOLDÁSAINKAT, amelyek természetesen alap építőelemei SMART standunknak!

Amit megígérhetünk

Nem leszünk egy, a sok közül! Olyan meglepetésekkel és izgalmakkal készülünk, amelyek terveink szerint még nem voltak, amióta a SecuriForum létezik. Élvezetes, némely esetben játékos, nem utolsó sorban informatív rendszerré komponáljuk a biztonságtechnika száraznak tartott elemeit.

Amit elárulhatunk

Érdeklődőink az esemény két napjában felsorakoztatott megoldásainkkal egy sajátos koncepcióban találkozhatnak. Fő szerephez jut a videó analitika, mint például arcfelismerés, rendszám azonosítás, autóazonosítás, jelen lesz a modern megfigyelés- és közvetítéstechnika, virtuális valóság formájában. Arra a kérdésre is megadjuk a választ, hogy „Hogyan figyeljem meg a tápellátás és internetkapcsolat nélküli területemet?” Válaszolunk arra a téves feltételezésre, amely szerint „A GeoVision kamerák drágák…” Végül, de nem utolsó sorban tegyünk említést az élőképes, GPS alapú rendszerünkről is, amely szintén bemutatónk részét képezi.

Ezen megoldásokkal bármikor találkozhatnak, ha ellátogatnak XI. kerületi irodánkba. Ám, ahogyan említettük, a SecuriForum C3-as standján, nem mindennapi csomagolásban tárjuk Önök elé valamennyit.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában