SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. szeptember 11. 10:59

Próbál eligazodni az aktuális videotechnikai trendeken, fejlesztési irányokon…? Segítünk tisztán látni!

Látogasson el standunkra és ismerkedjen meg a Dahua Technology technikai újdonságaival, megoldásaival!
A vagyonvédelem, „a zárt láncú videó megfigyelés” napjainkban nem csupán önálló rendszerek párhuzamos kialakítása, hanem integrált rendszerek meghatározott igények szerint beállított, analitikára épülő együttes működése, ami lehetőséget ad a beléptető-, kaputelefon-, rendszámfelismerő rendszerek egy felületen történő kezelésére, a videotechnika mellett. Szakértő munkatársaink nyújtanak segítséget Önnek abban, hogy megismerkedjen ezekkel a technológiákkal, hiszen hiába egyre nagyobb tudásúak a rendszereink; telepítésük és üzemeltetésük ezzel egyidejűleg egyre egyszerűbbé válik az informatika világában.

A Dahua Technology termékei mellett a Novosec csapata megismerteti Önt többek között az innovatív, olasz dizájnnal tervezett Key sorompókkal, garázs-, szárnyas- valamint tolókapu vezérlésekkel, motorokkal; és az Eldes vezeték nélküli riasztócsaláddal, amit kiemel a versenytársak közül, hogy „teljeskörű elektronikai jelzőrendszer és magas szintű biztonsági felügyeleti rendszer alkotóelem” termék minősítéssel rendelkezik.

A rendezvény időtartama alatt több alkalommal tartunk előadást, ahol a fent említett Dahua videó analitikai megoldásokról adunk további információkat.

Várjuk szeretettel október 9-10-én!


Novosec Security Kft. csapata
Securiforum kiállítás I5 stand

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában