SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. október 2. 8:13

ÚJ 2N FRISSÍTÉSEK - Firmware 2.27

Számos hasznos újdonságot hozott a legújabb, 2019. szeptember 20-án kiadott Firmware 2.27 frissítés. Mostantól megtudható, melyik Access Unit nyitotta az ajtót, és a gyári beállítások visszaállítása is sokkal kevesebb időt vesz igénybe. Aki pedig a HTTP API-t használja a 2N-eszközök integrálásához, imádni fogja az új funkciókat.
Ki engedte be a tolvajt?
Most már könnyen megválaszolható ez a kérdés. Ha 2N beltéri egységeknél mostantól egyszerűen megtudható, melyik eszközzel aktiválták az ajtózárat. Ez a funkció tökéletes a lakossági projektekhez.

Kényelmesebben problémamegoldás
Fontos újítás a tartós nyomkövetés, amellyel folyamatosan rögzíthető az eszközök tevékenysége. A nyomkövetés felvételeit mostantól el is menthetjük az intercom vagy az Access Unit flash memóriájába. Így nem vesznek el a nyomkövetés információi amikor újraindítjuk az eszközt, és akár 7 napig vezethető a nyilvántartás. Ez az új funkció kényelmesebbé teszi a diagnózis felállítását hibaelhárításkor.

Gyorsítsa fel a gyári beállításokra való visszatérés!
Rövidült az IP intercomok és az Access Unitok újraindítási deje. Ez azt jelenti, hogy váltani lehet a dinamikus és a statikus IP címek között, és a gyári beállításokat sokkal gyorsabban visszaállíthatók.

Könnyebben kezelhető felhasználói mappák az API-n keresztül
Integrálja IP intercomjait és access unitjait harmadik fél alkalmazásaival a HTTP API segítségével? Az újonnan bekerült funkcióknak köszönhetően a felhasználói mappák közvetlen kezelhetők az API-kkal. Felhasználók létrehozása, telefonszámok kiosztása és a hozzáférési adatok konfigurálása egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Többé nem kell időt pazarolni a .xml fájl módosítására.

A Firmware 2.27 innen letölthető az egyes eszközökre.
A firmware-rel párhuzamosan megjelent a vele kompatibilis Access Commander 1.13 is, amely legfőbb újdonsága a 2N Lift Access Control megoldás az Axis A9188 I/O modullal.


További információkért keressék bizalommal 2N termékmenedzserünket:
Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
+36 (1) 452 2647

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában