SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. október 7. 9:14

AJAX Hub 2

Az otthon, az iroda és a személyes terek őre

Az AJAX Hub 2 használatával nem kell többé folyamatosan a kamera felvételeket bámulnia ahhoz, hogy megtudja mi váltotta ki a riasztást.
A Hub 2 riasztja Önt betörés, tűz és árvíz esetén. Az elődjével ellentétben a riasztási értesítések mellett, animált képsorozatot is képes küldeni a MotionCam mozgásérzékelők segítségével.
A Wings rádió protokollnak, a beépített akkumulátornak és a két SIM kártyafoglalatnak köszönhetően a Hub 2 független az őrzött terület infrastruktúrájától. Folyamatosan őrzi a családot, az értékeket és az ingatlant, akkor is, ha megszűnik az áram vagy az internet szolgáltatás.

Biztonság minden szinten

A Hub 2 egy felügyeleti eszköz a biztonságos otthonok, irodák és üzletek számára. A Hub 2 akár 100 Ajax érzékelőt és eszközt képes kezelni akár 2000 méteres távolságból is. A ReX range extenderrel, akár 16 km2-re növelhető a Hub 2 lefedettségi területe.
Mindig kapcsolatban

Az új Hub 2 három csatornán keresztül kommunikál a felhasználóval és a távfelügyeleti szolgáltatókkal. A Hub 2 Ethernet csatlakozóval és a két SIM kártyafoglalattal van felszerelve, így lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy két különböző GSM szolgáltató kiválasztásával javítsák a kommunikáció stabilitását. A kommunikációs csatornák közötti azonnali váltásnak köszönhetően a Hub 2 garantáltan képes az animált képeket és a riasztásokat továbbítani instabil internet kapcsolat esetén is.Soha nem hagyja abba a tanulást

Az Ajax Hub 2 szolgáltatásai folyamatosan bővülnek az OS Malevich operációs rendszer gyakori frissítéseivel. A Hub 2 jövőbeni fejlesztésének biztosítása érdekében megnövelt ROM, RAM és processzor teljesítménnyel rendelkezik.

Az Ajax termékeit megtekintheti az Alphasonic Webáruházában IDE kattintva.
Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Keressen minket elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére!

További információ:
Alphasonic Kft.
Gyarmati Bálint (Biztonságtechnikai üzletágvezető)
+ 36 88 33 109
security@alphasonic.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában