SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. október 15. 8:12

Elérhető a Wisenet WAVE VMS 4.0 verziója

A Hanwha Techwin bemutatta Wisenet WAVE Video Menedzsment Szoftverének erőteljesen megújított, számos új funkcióval rendelkező verzióját. A megnövelt funkcionalitás mellett az akár 100 szervert is egyetlen CCTV rendszerbe foglalni képes Wisenet WAVE 4.0-ban erőteljes szerepet kaptak a kiberbiztonsági megoldások is.
A Wisenet WAVE 4.0 lehetővé teszi a különálló rendszerek regisztrációját WAVE Sync-en, így azok egyetlen kezelőfelület alá hozhatók, így szükségtelenné válhat a távoli rendszerrel „port forward” konfigurálása. Mindezeken felül a felhasználó kezelőfelület is erőteljesen megváltozott. Számtalan egyéb funkció mellett, az új verzió lehetőséget kínál arra, hogy a kezelő felület összetevői automatikusan megváltozzanak egy adott (pl.) riasztási esemény bekövetkeztekor; továbbá támogatja számos kameraoldali analitika (pl. sorban állás és hőmérsékletváltozás érzékelése) kezelését. Mindemellett, a 4.0-ás verziótól elérhetővé vált sportkamerák és drónok videofelvételeinek feltöltése is. Végül, de nem utolsó sorban, az új Wisenet WAVE VMS harmadik fél mesterséges intelligencia alapú megoldásainak integrálását.

Forrás: Hanwha Techwin Europe

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában