SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. október 29. 14:36

Új, 8 csatornás Videosec IP rögzítő verhetetlen áron

Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec
Megérkezzett a legújab Videosec NVR, amelyik optimális rögzítési megoldást jelent 8 csatornáig és 6MPixel felbontásig, ugyanakkor hatékonyan alkalmazható nyolcsatornás megfigyelőállomásként nagyobb rendszerek kihelyezett pozícióin is!

Az NVR-301-08ES rögzítők a már ismert fém házban érkeznek, támogatják a fejlett, intelligens tömörítéssel optimalizált H.265 videóadatfolyamokat. A mozgásérzékelés-alapú riasztáson kívül a VCA analitikai riasztások is kiválthatnak rögzítési/riasztási eseményt. Távoli hálózati elérésre, élőképbe betekintésre, visszajátszásra, riasztáskori azonnali jelzésre, illetve a csatlakoztatott kamerák riasztási relékimenetének az eseménykori vagy kézi aktiválására mind a mobiltelefonos GuardViewer, mind a PC-re és MAC-re elérhető GuardStation lehetőséget biztosít.

Változatlan webfelület mellett a rögzítő grafikus felülete megújult, intuitívebb lett, több összetartozó funkció közös alcsoportba került, a domináns fekete alapszín pedig a modern IPS és OLED kijelzők élettartamára is pozitív hatással van.
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában