SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. november 5. 8:22

Új hangfelismerő megoldás az AI Secure Biometrics kínálatában

Az AI Secure Biometrics (AISB), „ko-operációban” az Auraya Systems vállalkozással, többek között mobiltelefonokba integrálható biometrikus hangfelismerő megoldást fejlesztett ki.
Az ArmorVox alapjaira épülő, különböző mikrofonokhoz/hangszórókhoz adaptálódó gépi tanulás algoritmussal rendelkező, újgenerációs AISB Voice Biometric Engine egy nyelvfüggetlen motor/keretrendszer, melyet kifejezetten egyéb megoldásokba történő integrálásra fejlesztettek a résztvevő vállalkozások. A cég elmondása szerint, az AISB Voice Biometric Engine téves elutasítási rátája 0.01% alatt van. Az elkövetkezendő időszakban számos új hangfelismerő megoldás jelenhet meg a piacon, figyelembe véve a piackutató cégek azon előrejelzéseit melyek ezen termékek dinamikus térnyerését jósolják az elkövetkezendő öt évben.

Forrás: AISB

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában