SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges hírek

2019. november 5. 9:17

Személyi változás az LDSZ-nél

16 év után Dénes Attila értékesítési igazgató munkaviszonya megszűnt az LDSZ Kft-nél. Eddigi munkáját ezúton is köszönjük, sok sikert kívánunk neki a továbbiakban.
Attila feladatait egy új munkatárs – Kékes Tamás – veszi át. Kékes Tamás az LDSZ Kft. pécsi székhelyén dolgozik, az Attila által eddig is használt telefonszámon illetve a kekes.tamas@ldsz.hu email címen érhető el.
Közgazdászként a bankszektorban szerzett értékesítői tapasztalatokat, illetve a kiskereskedelemben is tevékenykedett itthon és külföldön.

A cég vezetésével közösen kidolgozott új marketing stratégia mentén nagy lendülettel vág neki az új feladat kihívásainak – folytatni a MILESIGHT biztonsági IP kamerák, hálózati rögzítők és a CATHEXIS Video Management Szoftver sikeres értékesítését a projectekhez, emellett növelni az IdentiVision video biztonságtechnikai és a JABLOTRON vezetékes és vezeték nélküli kamerás okos riasztó rendszerek forgalmát, presztízsét.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában