SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. november 12. 18:44

Parkolási szabálytalankodások ellen az Axis újdonságával

Az Axis Communications bejelentette új, engedély nélkül és szabálytalanul leparkolt járművek detektálására kifejlesztett megoldásának piaci debütálását.
A gyártó által költséghatékonyként jellemzett, köz- és magánterületek parkolási moráljának javítására alkalmassá tehető AXIS Parking Violation Detection segítségével akár teljes sugárutak parkolási „anomáliái” is detektálhatók, természetesen több – egyenként akár 100 méteres szakaszt lefedni képes – IP CCTV kamera rendszerbe vonásával. Az AXIS új terméke – nevéből kifejthetően – képes a parkolási szabálysértések valósidejű azonosítására, továbbá értesítés küldésére az illetékes szervezet ügyeletesei felé, elősegítve ezzel a helyzet gyors megoldását. Az AXIS Parking Violation Detection piaci bevezetése Európában és Hong Kongban már megkezdődött.

Forrás: Axis Communications

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában