SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. november 18. 10:24

Költséghatékony hőkamerák a Hanwha Techwin kínálatában

A Hanwha Techwin három új, „költséghatékonyként” jellemzett, QVGA képalkotásra képes eszközzel bővítette hőkamera kínálatát.
A Hanwha (jogelődje révén) már jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a technológia területén. A 3 új, akár 256GB-os SD/SDHC/SDXC memóriakártyák fogadására képes, vandálbiztos kivitelű, 320 x 240 pixeles képalkotásra képes kamera a Wisenet T család hírnevét hivatott öregbíteni. A TNO-3010T (2.7mm-es fix optikával), TNO-3020T (4.7mm-es fix optikával) és TNO-3030T (13.7mm-es fix optikával) hőkamerák egyaránt rendelkeznek hanganalízis funkcióval, mellyel riasztási rutin képezhető pl. lövés/robbanás/sikoly/üvegtörés esetére. A készülékek analitikai képességeit olyan analitikák egészítik ki, mint a hőmérséklet változásának érzékelése, rázkódás /mozgás/objektum/személy/szabotázs detektálás. A beépített gyorsulásérzékelőnek (gyro-szenzor) köszönhetően a kamera hatékony képstabilizáló funkcióval rendelkezik.

Forrás: Hanwha Techwin Europe

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással

A Starlight Smart IP kamerák következő generációja már 5 megapixeles felbontással is elérhető! Csőkamera és dóm-kivitelben, fixlátószögű és motorizált varifokális lencsével, de közös jellemzőként kiváló nappali és éjjeli képminőséggel, intelligens videótömörítéssel, audió-támogatással, VCA analitikai riasztásokkal, folyosó-üzemmóddal.