SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges hírek

2019. november 18. 10:26

ASMAG TOP 50 – 2019

Publikálta idei, a globális biztonságtechnikai piac szereplőit rangsoroló TOP 50-es listáját. Az idei listán – az első 10 helyezett szempontjából – jelentős meglepetések nem voltak. Megőrizte vezető helyét a Hikvision és stabilan tartja magát a 2. helyezett Dahua.
Ami a figyelemre méltó, hogy az idén is 3. helyezett Assa Abloy Csoport képes volt megkétszerezni növekedési ütemét és 2017/2018 viszonylatában 22.7%-os árbevétel növekedést realizált. A dobogósok közül a legnagyobb árbevétel visszaesést a Dahua szenvedte el, bár a 25.6%-os növekedés még így meglehetősen jónak tekinthető, de elmarad az előző intervallumban mért bő 41%-tól.

A 2019-es lista első 10 helyezettje:
1. Hikvision Digital Technology
2. Dahua Technology
3. Assa Abloy
4. Bosch Security Systems
5. Axis Communcations
6. FLIR Systems
7. Uniview Technologies
8. Allegion
9. Tiandy Technologies
10. IDIS

A legnagyobb növekedést az IDIS könyvelhette el, aki 25. helyről dobbantott a 10-re. A legnagyobb visszaesést az OPTEX szenvedte el, aki 3.2%-os bővülés ellenére is 24. helyre került vissza a tavalyi 13-ról. A Hanwha Techwin a tavalyi 8. helyről – egy lépcsővel elmaradva a top 10-ből – a 11. pozícióra csúszott vissza.

Forrás: ASMAG

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában