SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges hírek

2019. november 20. 9:18

Az ASC Global képviselte hazánkat a milánói Sicurezza szakkiállításon

A Sicurezza Milánóban kerül megrendezésre két évente, ahol a biztonságtechnika, a házautomatizálás és a smart home területéről érkező kiállítók mutatják be az újdonságokat.
A kiállítás 86 országból, több mint 25 ezer látogatót és 460 kiállítót vonz, mellyel az egyik legnagyobb nemzetközi biztonságtechnikai szakkiállítás.
Idén már negyedszerre állított ki az ASC Globál cégcsoport és ismét nagy sikerrel zárták a kiállítást. A három nap alatt több száz látogató kereste fel a standot és kapott hasznos információkat.
Az érdeklődők testközelből ismerhették meg a WiFi/Blutooth távvezérlést és programozást, az új Iphone-os applikációt és a TANlock adta lehetőségeket.
Nagy volt az érdeklődés a WiFi/BT kommunikáción túl a 3G-s és 4G-s termékekre is, mind az átjelzés mint a távvezérlés területén.

A Sicurezza legközelebb 2021-ben kerül megrendezésre és mindenkit vár szeretettel!

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában