SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. november 26. 9:53

TechSon EA2-es kamerasorozat – tudásban és formában is újdonság

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: TechSon
A TechSon IP-kamerák legkisebb és legegyszerűbb kameráit váltja a megújult formavilágú és a belépő szinten szokatlan, extra tulajdonságokkal bíró EA2-es kameracsalád. Az elsősorban családi házakba és irodákba ajánlott készülékek olyan kiváló értékeket hordoznak, hogy akár nagy kameraszámú rendszerek tagjaiként is bátran megállják a helyüket.

A belépő szintű kamerák sokak számára nemcsak az olcsó árat, hanem az értéktelen, alig működő, szegényes hardvert jelentik. A TechSon azonban mindig is vigyázott arra, hogy az alacsonyabban árazott, egyszerűbb felépítésű termékek esetében se engedjen a gyártással szemben támasztott, magas minőségi követelményekből. Ezért lehetséges az, hogy a TechSon IP-kamerák széles kínálatában még a legkisebb készülékektől is elvárható a legfejlettebb technológia és a hibátlan működés. Az EA2 esetében ez abban nyilvánul meg, hogy elődjétől – az EA1-es sorozattól – nem csupán egy szokásos ráncfelvarrás különbözteti meg, hanem a vadonatúj házforma mellett a belső tulajdonságok is előnyükre változtak.

Ha kívülről megyünk befelé, először a külcsín lesz szembeötlő. Az új eyeball és bullet (cső) házformák kifejezetten csinosak, főként az előzőekhez képest. Sokkal könnyedebb lett a formavilág, elegáns vonalak határozzák meg kamerák kinézetét. Az eyeball kamera előlapja modern, fekete zongoralakk hatású keretet kapott, amely bizalomgerjesztően hat, és egyben elrejti az infra LED-eket. A csőkamera finom ívű esővédő lappal lett érdekesebb, és az inframegvilágítás itt is diszkréten megbújik egy átlátszó, de kívülről fekete takarólap mögött. A takarólap közepén, szokatlan módon, téglalap formájú üvegezés védi az optikát. Az új kamerák jól mutatnak akár a legmodernebb enteriőrben is, de természetesen az IP67-es védettségnek köszönhetően ellenállnak a legzordabb időjárásnak, így kültérben sem vallanak kudarcot.

És a változás nem merül ki a kinézetben! A H.265 kódolásra képes, 2 megapixeles, fix objektíves kamerák belül sem okoznak csalódást. A digitális WDR mellett immár HLC és BLC is választható, ha a környezeti fényviszonyok ezt szükségessé teszik. A beépített HiPower LED-ek intenzív és homogén inframegvilágítást biztosítanak sötétben, így legyen akár éjjel vagy nappal, az EA2-es kamera mindig tiszta és éles felvételeket készít.

Az EA2-es széria ugyan a belépő szintet képviseli, mégis tartalmaz néhány olyan prémium tulajdonságot, amely eddig csupán magasabb árfekvésű kameráknál volt megtalálható. Az egyik megoldás a beépített audió interfész. A TCI EA2 C902 IH AM -2.8 mikrofonbemenetet, míg a TCI EA2 E002 IH AM -2.8 beépített mikrofont tartalmaz, így kifejezetten alkalmasak hangrögzítésre is. Az EA2 széria másik fontos prémium funkciója, hogy 128 gigabájtos Micro SD kártya fogadására is képes, ezáltal a kamera saját maga is rögzíthet képeket, de akár videót is. A rögzítés történhet eseményekre válaszként vagy előre beállított időközönként, amely például a manapság egyre népszerűbb time lapse videók alapjául is szolgálhat.

A TechSon EA2-es IP-kamerák a belépő szinten is magasra tették a lécet. Nehéz lesz innentől olyan pénztárcakímélő IP-kamerát eladni, ami nem tud legalább annyit, mint az EA2.

Boros György
CCTV termékfelelős
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában