SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | IT biztonság

2019. december 3. 7:29

Amazon Alexa akár minden IoT eszköz számára

Az Amazon Web Services elérhetővé tette az Alexa Voice (hang alapú vezérlés) megoldását olyan alacsony tápellátás-igényű IoT eszközök számára, melyek alapértelmezetten nem rendelkeztek az Alexa által megkövetelt számítási kapacitásokkal.
Az Amazon a szolgáltatás folyamatainak zömét (hangutasítások feldolgozása, kinyerése, pufferelése, dekódolása stb.) felhő alapúvá tette, így a hangvezérlés és a hang alapú azonosítás szolgáltatások akár egy „villanykapcsolóba” is integrálhatóvá váltak. Ennek megfelelően, akár egy „villanykapcsoló” is válaszolhat érzelmekkel teli hangon (az Amazon egyik legújabb fejlesztésének eredménye képpen), mindamellett, hogy felkapcsolja a világítást.

Forrás: SiliconANGLE

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!