SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

2019. december 3. 7:30

28 000+ látogató az idei Sicurezza kiállításon

A november közepén megrendezett SICUREZZA 88 országból érkező 28 629 látogatóval zárta 2019-es évet, ami 12%-os növekedést jelentett 2017-hez képest.
Ami a számokat illeti, 37 különböző országból érkező 619 (33%-os növekedés) kiállító mutatta meg a „nagyérdeműnek” kínálata legjavát. A SICUREZZA idei eredményeit figyelembe véve, a rendezvény egyértelműen beírta magát a kontinens dobogós biztonságtechnikai kiállításai közé. Az idei év trendjei közül egyértelműen kiemelkedtek a vezeték nélküli, biometrikus azonosítási, mesterséges intelligencián alapuló (pl hangazonosítás) és IoT megoldások. A kiállításon debütáló Cyber Arena a kiberbiztonság egyre húsbavágóbb fontosságára kívánta felhívni a figyelmet.

Forrás: SICUREZZA

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!