SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. december 3. 15:07

Az új, 180°-os, széles látószögű VIVOTEK széria

Semmi sem okozhat meglepetést!

A VIVOTEK panorámás termékek teljes választékát kínálja, különböző méretben és formában, minden felhasználási területhez.
Fedjen le széles területeket, egyetlen kamerával

Általában a 180°-os lefedettséghez két vagy három kamera szükséges. De ez a múlt! A Vivotek széles látószögű kameráiból egyetlen egy is bőven elég erre a célra. A kamerák számának csökkentése egyet jelent a szükséges kábelek, a kamera licencek és a befektetési költségek egyidejű csökkenésével.


Kíváló minőségű felügyelet, 24 órában, a hét minden napján

A 180°-os, HFOV lefedettség mellett a VIVOTEK széles látószögű kamera családja számos egyéb értékes funkcióval is rendelkezik. Többek között az egyik a beépített panorámás IR megvilágító, amely lehetővé teszi a kamera számára, hogy a nap 24 órájában, a hét minden napján üzemelhessen.
Kiváló látásviszonyok, teljes lefedettséggel

A VIVOTEK MS9321-EHV 20 megapixeles kamerája, négy szenzorjának köszönhetően, lenyűgözően tiszta képet biztosít egy nagyobb, nyitott tér lefedéséhez. Ezzel szemben a kicsi, különálló CC9821-HV sokkal inkább a közeli megfigyelésre lett tervezve. Az arany középutat az MS9390-HV jelentheti, amely mindkét eshetőségben maximálisan helytáll.
Termék információk
További információ:
Alphasonic Kft.
Gyarmati Bálint (Biztonságtechnikai üzletágvezető)
+ 36 88 33 109
security@alphasonic.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!