SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. december 4. 8:31

GeoVision Single Door beléptetés vezérlő

A GeoVision nemcsak megoldásait bővíti évről évre, melyről most készítettek egy rövid bemutató kisfilmet (az alábbi képre kattintva megtekinthető), de a termékpalettát is széles körben növeli. Most jelent meg az új egy ajtós IP alapú beléptető vezérlő modul, az AS1620.
A GV-AS1620 vezérlő (be és ki irány) háromféle interfésszel, Wiegand, RS-485 és TCP/IP rendelkezik és várhatóan januárban már elérhető lesz a palettán. Az I/O érintkezőin keresztül nemcsak az alapvető ajtóműveleteket biztosítja, hanem a riasztás, szabotázs és a tűzérzékelő alkalmazásokat is, valamint lehetővé teszi a csatlakoztatott LED-ek jelzését is, ezzel értesítve a kezelőt, hogy a hozzáférés megtörtént, valamint az engedélyezett vagy tiltott.

Amennyiben további részleteket szeretne megtudni, kattintson az alábbi gombra.


Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!