SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges hírek

2019. december 10. 8:43

Detektor díjat nyert a Hikvision Thermal és Optical Network Turret kamerája

A Hikvison Thermal és Optical Network Turret kamerája, Innovatív Megoldás díjat nyert a svédországi nemzetközi Detektor Díjátadón.
A zsűri a Hikvision kamerájáról az “Alarm & Detection” kategóriában az alábbiak szerint nyilatkozott: “ Az okos megoldások kombinációinak, a termikus és optikai technológiáknak köszönhetően a Hikvision-nek sikerült a maga nemében egyedülálló megoldással előállnia a korai érzékelés és optimális teljesítmény területén.”

Marcel Wiechmann, a Hikvision Europe hőkamera termékcsoport menedzsere vette át a díjat az eseményen. “A Hikvison megtiszteltetésnek veszi az elismerést. A Thermal & Optical Network Turret Kamera júlisuban vált elérhetővé a piac számára, azzal a céllal, hogy egy esetleges tűzesetnél segítse a biztonsági szolgálatokat már az előtt, mielőtt a tűz valóban terjedésnek indul. A termék költség haténkonysága is jelentős a tűzvédelmi rendszerek piacán. Nagy örömünkre szolgál, hogy a terméket ilyen elimeréssel fogadta a biztonság technikai szakma.

A díjazott Hikvision DS-2TD1217-2/V1 hőkamera gyors tűzérzékelést biztosít beltéren, melynek alapja a bispektrális technológia, a kamera mind a kibocsájtott hősugárzást, mind a látható tartományban keletkező információt feldolgozza. A két külön képadat egyesíthető (a kép-fúzió opció segítségével), vagy akár kép a képben funkcióval is megjeleníthető. Fontos tulajdonság, hogy a hőkamera azonnali riasztást ad, ha a megfigyelt környezet hőmérséklete egy adott szint főlé emelkedik, így a beavatkozás a területen gyorsabban lehetővé válik.

Érdekesség, hogy a kamera külön képfeldolgozó processzort tartalmaz a Hikvision Deep learining technológia számára, ez biztosítja a folyamatos beltéri videófelügyeletet és a még hatékonyabb behatolásjelzést.
A dupla funkció – tűz érzékelése és behatolás jelzése – kifejezetten alkalmassá teszi az eszközt akár múzeumok, raktárak, adatközpontok vagy irodák védelmére.

A Detektor International díjról:
A Detektor International díj 2019-ben 20 éves, melyet a Detektor International biztonságtechnikai magazin alapított 1999-ben. A díj célja, hogy tájékoztassa a piacot, valamint kiemelje azon speciális termékeket, melyek új funkciókat vagy fejlesztéseket visznek a biztonságtechnika területére.
Az idei díjátadó november 19-én volt a Stockholm Nemzetközi Kiállításon, melyet együtt tartottak a SECTECH szemináriummal Svédországban.

A DS-2TD1217-2/V1 bispektrális hőkameráról:
További info az eszközzel kapcsolatban IDE kattintva.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!