SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Külföld

2019. december 16. 8:40

2. helyen végzett az USA – a lakosság/CCTV kamera „versenyben”

Az Informat Tech LLC. felmérése szerint – minden sajtóhadjárati esemény (megjelent, elítélő cikkek) ellenére – az USA-nak sincs oka „szégyenkezni”, hiszen a lakosságra vetített kameraszám arányt tekintve alig marad el kínai „versenytársától”.
Az Egyesült Államokban 4.6 főre jut egy CCTV kamera, míg ugyan ez az érték Kínában 4.1 fő. Kizárólag a citált számok alapján az USA közel annyira fontosnak tartja állampolgárai megfigyelését (biztonságát), mint a kínai állam. Kétségtelen tény, hogy a kamerák össz-számát tekintve mára Kína CCTV ipar erőműve - úgy a gyártás, mint a felhasználás terén. A hivatkozott arányszámot tekintve a „verseny” harmadik helyezettje Tajvan (5.5), a negyedik helyen az Egyesült Királyság és Írország osztozkodik (6.5), az ötödik helyen Szingapúr áll (7.1). Ami a vállalkozások és magánszemélyek CCTV rendszereit illeti, ezen a téren még mindig az USA piaca a legnagyobb.

Forrás: Informa Tech

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában