SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2020. január 6. 7:50

Új „célkamerák” a FLIR kínálatában

FLIR Systems három új, dome kivitelű, PTZ funkcióval rendelkező kifejezetten kritikus infrastruktúrák és a városok biztonságának támogatását célzó IP CCTV kamerával rukkolt elő.
. Az új termékek közül kettő – FLIR Elara DX, FLIR Saros DM – duál képalkotó (hő / látható fény) technológiával rendelkezik, a FLIR Quasar 4K IR PTZ pedig nagyfelbontású, kiváló minőségű video anyag biztosításával járul hozzá az adott rendszer hatékony működéséhez. Az új kamerák számos, az adott projekt igényeihez illeszkedő (opcionális) optikákkal érhetők el. A duál képalkotóval rendelkező kamerák számára (elméletileg) nincs olyan fény és időjárási viszony, mely teljesen képes lenne az adott eszközt „megvakítani”. A nagyobb távolságok lefedésére tervezett FLIR Elara DX-Series mindezek mellett integrált IR sugárzóval és optikaablakot tisztán tartó „ablaktörlővel” is rendelkezik.

Forrás: FLIR Systems

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában