SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2020. január 13. 9:37

Tovább bővült az Axis P13 kameracsalád

A gyártó legújabb (hatékonyabb képalkotást és biztonságot kínáló) chipkészletére épülő, bel- és kültéri verzióban elérhető 5MP/4K képalkotásra képes tagokkal bővítette P13 IP CCTV kameracsaládját az Axis Communications.
A környezettudatosság jegyében, a gyártó nem alkalmaz bróm és klór alapú (CFR/BFR) égésgátlókat a beltéri verziók (AXIS P1377 és AXIS P1378) gyártásához. Magától értetődően, az új kamerák megkapták az Axis saját fejlesztésű technológiáit, mint pl. az Axis Forensic WDR (széles dinamika tartomány), az Axis Lightfinder, mely utóbbinak köszönhetően éles részletgazdag, színes képanyag készülhet még gyengébb fényviszonyok mellett is. Az új kültéri modellek (AXIS P1377-LE és AXIS P1378-LE) rendelkeznek a cég OptimizedIR (környezeti sajátosságokhoz adaptálódó integrált IR sugárzó) megoldását is. Az új kamerák optikája cserélhető, így az adott projekt igényeit leginkább kiszolgáló i-CS optikákkal biztosítható az adott IP CCTV rendszer maximális hatékonysága. Természetesen, a hálózati terhelés és a tárkapacitásigény csökkentését szem előtt tartva, az új kamerákból sem hiányozhat az Axis Zipstream technológiája, valamint a H.264/H.265 tömörítési szabványok támogatása.

Forrás: Axis Communications

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában