SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Külföld

2020. január 13. 9:32

Elvitte a legjobb innováció díját az iniVation

Az „integrált képalkotás” kategóriában a svájci iniVation nyerte el a 2020-as Las Vegas-i CES (Consumer Electronics Show) innovációs díját.
A „bírák” az iniVation legújabb terméke – a CES-en debütáló DVXplorer – sajátosságait figyelembe véve hozták meg döntésüket. A Samsung egyedi tervezésű képalkotójára épülő DVXplorer a világ első neuromorfikus kamerája. A fejlesztők állítása szerint, a termék már túl van a K+F stádiumon és készen áll a tömeggyártásra. A DVXplorer szerkezeti felépítése (leginkább a pixelhálózata) az emberi retinát emulálja. A gyártó elmondása szerint az új termék olyan „hihetetlen” képességekkel rendelkezik, mint pl. a 0.1 ms-os válaszidő, 120 dB-es széles dinamika tartomány, a versenytársak hasonló megoldásaihoz mérten akár 90%-kal alacsonyabb tápigény. Az iniVation első sorban a „gépi látást” igénybe vevő alkalmazások igényeit igyekszik kielégíteni új, díjnyertes megoldásával.

Forrás: iniVation

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában