SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2020. január 21. 12:49

IPW-2122-40WiFi - IP kamera WiFi hálózaton

IP kamerarendszer telepítésekor előfordulhat egy-két kamerapozíció, ahova LAN kábelt nem tudunk kihúzni, esetleg túl vagyunk a 7 egymás után köthető switchen, vagy csak gazdaságtalan lenne az adott kamerapozíciónak a teljes kikábelezése.
Az új Videosec IPW-2122-40WiFi IP kamera egy szabványos 5mm DC csatlakozóval és egy LAN csatlakozóval rendelkezik. LAN-on csatlakoztatva ugyanúgy tudjuk elérni, mint bármelyik Videosec IP kamerát és rögzítőt, a Guard Tool segítségével. A kamera webfelületét megnyitva hozzáférhetünk a wifi-kereséshez, itt kiválaszthatjuk vagy megadhatjuk a kapcsolódó SSID-t és a titkosítási paramétereket. A kamera külső antennája szabványos RP-SMA csatlakoztatású, tehát igény esetén bármilyen, megfelelő spektrumú irányított antennára lecserélhető. A kamera alján található mikroSD kártyahelynek két fontos feladata is van: ha egykamerás „rendszerként” szeretnénk használni, a kártyára kerülnek a rögzített videók, amiket akár a mobiltelefonos Guard Viewer applikációból is visszajátszhatunk. Ha a kamera egy NVR-hez csatlakozik, akkor a mikroSD kártya ANR-üzemmódban működik, azaz a hálózati kapcsolat megszakadásakor a kamera a memóriakártyára rögzít, az így lerögzített videók pedig a hálózat helyreállása után az élőképpel párhuzamosan átkerülnek a rögzítőre.

A mozgásérzékelési riasztáson túl területre behatoláskori VCA riasztás is elérhető.

A kamera nominális tápigénye 12VDC 500mA, de széles tartományban, 9V-tól 15V-ig folyamatosan működőképes.

Típusjelzés: IPW-2122-40WiFi
Objektív: 4mm, 86,5° horizontális látószög
Érzékenység: 0.02 lux színesben, 0 lux + 30m IR fekete-fehérben
Felbontás: FullHD, 20fps
Képtömörítés: H.264, H.265 + Smart Encoding
Csatlakoztatás: 10/100Mbps Ethernet, 802.11/b/g/n WiFi
Méretek: 162.6 × 62.4 × 62.7 mm

A könnyebb telepíthetőség érdekében TR-UP06-B-IN oszloptartó-konzolra vagy JB05-IN kötődobozra is szerelhetjük a bemutatott kamerát.

Bővebb tájékoztatás és a kamera adatlapja elérhető IDE kattintva.


Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában