SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

2020. február 16. 15:14

Okos otthon telepítői oktatások – a technológia fejlődik, Ön miért maradna le?

A SMARTme Building Technologies Kft. több alkalmas, okos otthon telepítői oktatás-sorozatot szervez azon szakemberek számára, akik bővíteni szeretnék vállalkozásuk profilját, és otthonautomatikával kívánnak foglalkozni.
A sorozat első oktatása a szakmai oktatás (részvételi díj ellenében látogatható). A körülbelül 4 órás szakmai oktatás célja, hogy az érdeklődők megismerkedjenek az okos otthonok hazai piacával, a FIBARO okos otthon rendszerrel és segítséget kapjanak az okos otthon telepítői vállalkozásuk elindításában.
Kerüljön lépéselőnybe versenytársaival szemben, legyen FIBARO okos otthon telepítő!

IDŐPONTOK:
2020.02.25. (kedd): FIBARO szakmai oktatás
2020.02.26. (szerda): FIBARO műszaki oktatás


JELENTKEZÉS IDE kattintvaHELYSZÍN:
A külön erre a célra kialakított FIBARO otthonautomatikával felszerelt bemutatóteremben kipróbálhatóak a FIBARO o0kos otthon adta lehetőségek.

1113 Budapest, Bocskai út 77-79.,
Mogürt Irodaház, B1 lépcsőház 2. emelet

INFORMÁCIÓK:
 • Műszaki okos otthon oktatás részvételi díj ellenében látogatható:
  Az egész napos, interaktív műszaki okos otthon oktatás célja, hogy a résztvevők önállóan tudják programozni és kezelni a FIBARO okos otthon rendszert, amely ismereteket a későbbi okos otthon vállalkozásuk során aktívan tudnak használni.
  További információkért, látogasson el SMARTme Building Technologies weboldalára.
 • A LUA oktatás kizárólag partnerek számára látogatható, részvételi díj ellenében, a műszaki oktatás következő lépéseként. Célja, hogy a résztvevők teljes mélységében elsajátítsák a FIBARO Home Center 2 – Központi egységének felprogramozását, és ezzel a LUA programnyelvet.

 • Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában