SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | MI - mesterséges intelligencia

2020. január 20. 11:02

Lehet 60%-kal gyorsabb?

Az Észak-Amerikai Bitcoin Konferencián jelentette be biometrikus arcazonosító megoldásának (OnboardID) továbbfejlesztett verzióját a Netki.
A frissített verzió jelentősen, mintegy 60%-kal növelte a több adatforrást egyidejűleg szkennelő rendszer személyazonosítási képességeit – a fejlesztő állítása szerint. A cég vezetőjének elmondása szerint, a frissített algoritmus hatékonyabban birkózik meg a gyenge fényviszonyok és az eltérő bőrszínek jelentette kihívásokkal. A számos pénzügyi szolgáltató által alkalmazott OnboardID alkalmazása során a végfelhasználó (azonosítandó személy) első lépésben készít egy szelfit, melyen szerepel egy saját fényképes igazolványa. Az OnboardID pedig megállapítja, hogy az adott személy és az azonosító okmányon szereplő személy megegyezik-e (hasonlatosan a GreenGo szolgáltatás regisztrációjához).

Forrás: Netki

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában