SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2020. január 21. 12:17

Axis P1377, P1378, P1377-LE és P1378-LE

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB
Az Axis Communications útjára indította az AXIS P13 hálózati kamerasorozat legújabb tagjait. Ezek a robusztus, nagyteljesítményű fix boksz kamerák elrettentésül szolgálnak és nagyfelbontású videókat nyújtanak széles, nyílt területeken lévő objektumokról és emberekről. Beltéri és kültéri modellekben is elérhetők és kitűnő részletességet kínálnak 5 MP és 4K felbontásban.

Tartalmaznak Axis Forensic WDR-t, így nagy fénykülönbségek esetén is magas minőségű képeket készítenek. Az Axis Lightfinderrel pedig éles és színes képeket tekinthet meg még rossz fényviszonyok között is. A kültéri modellek továbbá, az AXIS P1377-LE és az AXIS P1378-LE hálózati kamerák tartalmaznak Axis OptimizedIR infravörös világítást a teljes sötétségben történő megfigyelésért.
A legújabb generációs Axis chipre alapoznak, így fejlett biztonsági funkciókkal rendelkeznek, hogy biztosítsák a kamera firmware-ének sértetlenségét és hitelességét. A cserélhető lencsékkel és motoros i-CS lencsék támogatása által pedig a lencsék az adott feladatra szabhatók.

Főbb jellemzők:

 • 5 MP és 4K felbontás
 • Elektronikus képstabilizáció
 • Modellek OptimizedIR-ral
 • Aláírt firmware-ek és biztonságos indítás
 • Zipstream H.264 és H.265 támogatással
 • CFR- és BFR-mentes modellek


 • Ezek a termékek a magas hatékonyságú Axis Zipstreammel vannak felszerelve H.264/H.265 támogatással, amely által a sávszélesség- és tárhelykövetelmények jelentősen csökkenthetők.
  További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában