SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2020. február 18. 7:39

Ajax, több mint biztonság

Több, mint 40 mérnök, számítástechnikai szakember és különböző iparági szakember vesz részt új termékek és megoldások kifejlesztésében, amelyek közül öt szabadalmaztatott az Egyesült Államokban.
 • Győződjön meg a saját szemével, hogy mi indította be a riasztóját – megfigyelő kamera használata nélkül.
 • Használjon szkripteket, hozzon létre automatizált folyamatokat könnyedén.
 • Beállíthatja, hogy egy esetleges szivárgás észlelésekor automatikusan lezárjanak a vízcsapok vagy a riasztás esetén felkapcsoljanak a ház körüli lámpák.
 • Új kibővített funkciókkal láthatja el a pánikgombját.
 • A Multi-ReX jelerősítő eszközzel 35 km2-re növelheti a riasztója hatósugarát.
 • Megerősített riasztás funkcióval csökkentheti a hamis riasztások számát.

 • MotionCam és Hub 2: Az informatív riasztások következő szintje

  Még a legmegbízhatóbb biztonsági berendezéseknél sem szabad teljesen kizárni a hamis riasztások lehetőségét. A legtöbb esetben ezeket a hiperaktív háziállatok vagy a hibás riasztó telepítése okozza. A téves jelzések mindenesetre mindenki számára problémát és fölösleges stresszt jelentenek.

  A MotionCam egy beépített kamerával rendelkező mozgásérzékelő. A Hub 2 és a MotionCam az új Jewellery alapú Wings rádió protokollon keresztül kommunikálnak és képesek a riasztáskor készített 5 db pillanatképet másodpercek alatt továbbítani a felhasználónak. A MotionCam által használt Wings protokollal a megszokott 12 km2-es hatótávolság még mindig garantált, amivel akár a többszintes épületek is lefedhetők. Általános felhasználási körülmények mellett a MotionCam akkumulátorra 4 évig üzemképes.
  A MotionCam tervezésekor az adatvédelmi kérdéseket is figyelembe vették. A kamerákat csak a mozgásérzékelő képes aktiválni. A felhasználó és a távfelügyelet nem éri el a MotionCam kameráját, így illetéktelenek nem tudnak élőképet nézni vagy képet rögzíteni az adatvédelem érdekében. A riasztáskor készített képek egy titkosított csatornán jutnak el az Ajax Cloudba, így senki nem tudja tárolni vagy elemezni az elkészített pillanatképeket.

  Ha szeretné tovább olvasni a cikket, kérem kattintson IDE!
  Ha szeretné megtekinteni az Ajax termékeit, kérem kattintson IDE!

  További információ:
  Alphasonic Kft.
  Gyarmati Bálint (Biztonságtechnikai üzletágvezető)
  + 36 88 33 109
  security@alphasonic.hu

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában