SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2020. február 24. 7:48

Szerver nélküli rendszámfelismerő alkalmazás a Hanwha Techwin kínálatában

A Hanwha Techwin, a cég által költséghatékonyként jellemzett, szervernélküli automatikus rendszámfelismerés (ANPR) megoldással erősítette „közlekedés menedzsment” termékcsaládját.
Az illetékes elmondása szerint, a könnyedén konfigurálható kamera-kamera alapú IP kommunikációs technológia 4 Wisenet ANPR (1 „master” és 3 „slave”) hatékony együttműködését biztosítja, melyek egyidejűleg képesek adatkinyerésre és továbbításra. Mint az a Hanwha Techwin nyilatkozatából kiderül, az erőteljes chipkészletre épülő Szervernélküli ANPR 95%-os hatékonysággal képes a maximum 50 km/h sebességgel haladó járművek rendszámainak kiolvasására. A megoldás segítségével legfeljebb 1 000 „fehérlistás” jármű esetében biztosítja az automatikus sorompókezelést (a kamera relékimeneteinek segítségével), valamint folyamatos parkolási információval (adott jármű parkolóban töltött ideje, a parkoló leterheltsége) látja el a felhasználókat. A megoldáshoz biztosított API lehetőséget biztosít külső megoldások rendszerbe integrálására.

Forrás: Hanwha Techwin Europe

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában