SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2020. március 22. 12:57

Örömmel állunk a rendelkezésére!

PR hír

Egy ideje a médiából a korona vírussal kapcsolatosan tudunk többnyire tájékozódni, viszont az élet megy tovább és fontosnak tartjuk, hogy az óvintézkedéseket betartva mi is haladjunk. Nem csak a fontos információk megosztása a cél, hanem az is, hogy legyen köztünk kommunikáció.
Mi itt vagyunk és igaz, hogy a munkatársak egy része home office-ból dolgozik, de a kiszolgálás ettől még nem állt meg, sőt! Köszönjük a megrendeléseket, a folyamatos vásárlásokat, mellyel nem csak a feladatunkat tudjuk ellátni, de hála Istennek a bezárás helyett a csomagokat rakhatjuk össze. Egyébként is szeretjük, hogy szolgáltathatunk, de ebben az időszakban kifejezetten fontos ez nekünk is.

Örömmel és lelkesen várjuk a megrendeléseket, azonnal intézzük őket és minden munkatárs készséggel áll a rendelkezésére. Ha technikai kérdése van, akkor is segítünk mindenben, keressen minket bátran!
Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában