SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

/ 333 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-10-16

Hikvision: a felejtés ellenszere

A Hikvision a videomegfigyelés terén szerzett tudását használja az intelligens adattárolás terén is. A Hikvision, az innovatív videomegfigyelő termékek és megoldások vezető gyártója új, kiváló minőségű adattároló eszközöket jelentet meg Európában, hogy kielégítse a vevők „videomegfigyelésszintű” biztonságos adattárolási megoldásokra vonatkozó igényét. A termékpaletta a memóriakártyáktól kezdve, SSD-ken, USB pendriveokon át a NAS-okig (Network Attached Storage) tart.

2018-10-16

Initio – új kamerasorozat az Intellio-tól

Új kamerasorozatot mutatott be az intelligens biztonságtechnikai megoldások hazai úttörője, az Intellio. A 4MP felbontású kamerák alapvető fedélzeti intelligenciával felvértezve, és 3 év garanciával kerülnek bevezetésre az Intellio márka kínálatába. Budapest, 2018. október 10.

2018-10-15

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnikai nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

2018-10-15

Új beltéri kommunikátor egység a 2N kínálatában

A 2N piacra dobta legújabb, modern formavilágot idéző, de egyszerűen kezelhető, a cég által költséghatékonyként jellemzett beltéri kommunikátor egységét.

2018-10-15

Arcfelismerő funkció a Dahua új „kaputelefonjában”

A Dahua piacra dobta új, 20 000 arc azonosító adatainak tárolására képes, kétirányú audio kommunikációra lehetőséget biztosító, kültéri telepítésre is alkalmas, IP55 és IK07 védettségi kategória követelményeit teljesítő, -20°C és 60°C közötti tartományban problémamentes működést ígérő, arcfelismerés funkcióval felvértezett, de a hagyományosabb beléptető funkciókkal is rendelkező video-kaputelefonját/kommunikátorát.

2018-10-15

Tovább fejlődött az FF Group Axis App-ja

FF Group elérhetővé tette az Axis IP CCTV kamerákba szánt High-speed App-jának legfrissebb verzióját.

2018-10-15

Új miniatűr PTZ kamera a Hikvisontől

A Hikvision piacra dobta „DE” IP CCTV családjának legújabb, „miniatűr” méretezéssel, 2- és 4MP-es képalkotásra alkalmas változatokban elérhető, valós PTZ funkciókkal, integrált IR sugárzóval (20m hatótáv) és 0.005 lux fényérzékenyéggel rendelkező tagját.

2018-10-10

AcuSense - az új lehetőség

Szeretné Ügyfele rendszerét a legújabb technológiával ellátni anélkül, hogy a teljes eszközparkot lecserélné? A Hikvision segítséget nyújthat ebben, téves riasztás szűrés átlagosan 90%-os pontossággal.

2018-10-09

Videosec SIP IP interkomok és kaputelefonok a gyakorlatban

Interkomok és kaputelefonok esetében a becsengetések, hívások egyik végpontja az maga a kaputelefon vagy az interkom, a másik végpontja pedig bármilyen SIP-képes eszköz lehet, amire irányuló hívásokat címezhetünk.

2018-10-09

Hikvision AXHub – több mint riasztó

A Hikvision tovább bővítette behatolásjelző portfoliójának AX családját. Az egyedi formatervezésű, CCTV kamerák kezelésére is képes, 32 rádiós eszköz (érzékelők, kezelők) kezelésére alkalmas AXHub-ot otthonok, kisebb irodák és kereskedelmi egysége védelmére szánja a gyártó.

/ 333 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Biztonságtechnikai projektmenedzser / Alphasonic

Az Alphasonic Kft. 25 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés. Célunk, hogy hozzájáruljunk partnereink sikeréhez az informatika és biztonságtechnika területén egyedi szolgáltatásainkkal és speciális, testreszabott megoldásainkkal, melyek maximálisan megfelelnek a felhasználók elvárásainak. Jelenleg országszerte, mintegy 5000 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk. Fiatalos, jókedvű, motivált és céltudatos csapat vagyunk, ha Te is ilyen vagy, és a munkádra is igényes, jelentkezz hozzánk!