Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Biztonságvédelmi szakportál
Pantheon logó

Hírek | Biztonságtechnika

/ 303 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2017-12-13

Mindent bele – DAHUA-ból!

CCTV rendszerek kialakításánál – legyen szó akár nagyfelbontású analóg rendszerről, akár IP rendszerről, mérettől függetlenül mindenképpen szót kell ejteni az alkotóelemek kompatibilitásáról. Míg néhány kameránál az eszközök paramétereinek tűréséből adódó hibák nem okoznak különösebb gondot, addig egy nagyobb hálózatnál az egyes komponensek hibái hatványozottan jelentkezhetnek a teljes rendszer vonatkozásában.

2017-12-13

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnikai nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

2017-12-12

GEUTEBRÜCK kamerák a JVSG IP videórendszer-tervezőben

A GEUTEBRÜCK és a JVSG együttműködése megkönnyíti a professzionális videómegfigyelő rendszerek tervezését. Az okos alkalmazás másodpercek alatt kiszámolja a szükséges látószöget és fókusztávolságot.

2017-12-12

A Milestone már radart is támogat

A Milestone Systems legfrissebb Eszközcsomag (Device Pack 9.4) verziója már 6000 biztonságtechnikai eszközt támogat.

2017-12-12

Bosch VMS 8.0

A Bosch videomenedzsment megoldásának új, 64 bites architektúrát és H.265 tömörítést támogató, 8.0-ás verziója (BVMS 8.0) számos új funkcióval segíti a felhasználók munkáját.

2017-12-12

A Mesterséges Intelligencia megtanulta, miként találjon meg egyetlen hangot a tömegben

A Cambridgeben található Mitsubishi Electric Research Laboratory munkatársai olyan AI-t (mesterséges intelligenciát) fejlesztettek ki, mely képessé vált megtalálni/kiragadni egyetlen hangot, több párhuzamos hang (beszélő ember) közül.

2017-12-12

Drótnélküli, kültéri érzékelő a Pyronixtól

A Pyronix piacra dobta első, drótnélküli, kis magasságra telepíthető, kültéri, két független PIR és egy radaros érzékelővel rendelkező, kisállatvédett volumetrikus mozgásérzékelőjét.

2017-12-11

A Modern Alarm bemutatja: Hanwha Techwin Wisenet X, ha fény csak kevés van, mégis jó kép kell!

Amikor képalkotásról van szó, akkor fényből sosem elég. Ez hatványozottan igaz a megfigyelőkre, hiszen a legtöbbször olyan szituációkban kell használható felvételeket készíteni, ahol nem hogy elég, de még minimális fény sem mindig áll rendelkezésre.

/ 303 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: