SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

/ 324 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-06-18

Kétűrlényes UFO a Hanwha Techwintől

Már a sokadik, praktikus kameratokozást jelentik be, amelynél a felhasználó (telepítő) alakíthatja ki a látószöget és a megfigyelési irányt, a helyszínnek megfelelően. A Modern Alarm Kft.-tól már előrendelhető a PNM-7000VD rongálásálló (IK10), kültéri dómkamera (IP66).

2018-06-18

Napelemparkok biztonságtechnikai rendszerei

A RIEL csapata immáron jelentős tapasztalattal rendelkezik a napelemparkok védelmi koncepciójának kidolgozásában, az alkalmazható biztonságtechnikai rendszerek kiválasztásában, ajánlatok összeállításában és az eszközök konfigurálásában.

2018-06-18

A Dahua új értéket teremt a hőkameráival

A hagyományos megfigyelő kamerák természetesen képesek videofelvételre nappal, jól megvilágított területeken. Ezek a kamerák videoképző képességei viszont csökkennek rosszul megvilágított terület vagy éjszaka esetén, mivel az érzékelők az érzékenység növelésével kompenzálják a fény hiányát, így zavaros képet alkotnak - ha egyáltalán sikerül a felvétel. Mivel a nappali és éjszakai megfigyelés fontos viszonyítási alap a megfigyelési rendszer hatékonyságának értékelésénél, a termikus képalkotások egyértelműen előnyt szereznek, mivel a hőenergiát emberi szemmel láthatóvá teszik.

2018-06-17

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnikai nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

2018-06-17

Kulcs és ujjlenyomat helyett itt az ARC – GeoVision VD8700

Az egyik legérdekesebb kamera oldali analitika újdonság a GeoVision kínálatában az arcfelismerés- és azonosítás. Ezzel elsőként egy vandálbiztos, 8,0Mpixeles dóm kamerába integrálva ismerkedhetünk meg.

2018-06-17

Hikvision EasyIP 4.0 a láthatáron

A Hikvision – az idei IFSEC-re időzítve – bejelentette a kifejezetten kis- és közepes vállalkozások igényeihez fejlesztett EasyIP IP CCTV kamrea és NVR családjának 4.0-ás verzióját.

2018-06-17

NFC „lakat” az iLOQ-tól

A finn iLOQ piacra dobta az iLOQ S50 kulcsnélküli, NFC-képes mobil (felhő alapú) beléptető megoldását, melynek egyik sarokköve egy olyan – a gyártó szerint világelső – zárbetét, mely a működéséhez szükséges energiát egy okostelefonból nyeri (amivel épp nyitják).

2018-06-17

Kombinált írisz és arcfelismerő megoldás a TBS kínálatában

A svájci TBS (Touchless Biometric Systems) „2 az 1-ben” megoldással rukkolt elő, mely egyesíti magában az cég nagypontosságú íriszolvasó algoritmusának és az arcazonosítás előnyeit, a cég állítása szerint, mindezt felhasználóbarát módon.

2018-06-17

Marketingcélú biometrikus megoldás a Hanwha Techwin-től

A Hanwha Techwin, a videotartalom-elemző megoldások specialistájával (A.I Tech) karöltve megalkotta Wisenet kamerákba (2MP-es XND-6010/RET, valamint TNB-6030/BIO) integrált, kis és közepes méretű kereskedelmi egységek, kisebb üzletláncok számára javasolt, marketingcélú biometrikus megoldásait.

2018-06-13

A Dahua HD-CVI IoT szériás rögzítők és kamerák már elérhetőek a Cédrusnál

A Dahua az első aki HDCVI rendszeren keresztül bevezeti az IoT technológiát (a tárgyak internetét) a video megfigyelő iparba és ezzel szélesebb körű felügyeleti rendszert biztosít a korábbiakhoz képest.

/ 324 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: