Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek | Biztonságtechnika

/ 290 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2017-08-21

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnika nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

2017-08-21

A Modern Alarm bemutatja: deep learning a Hikvisiontől (3.rész)

A Hikvision elhozza a mélytanulás adta lehetőségeket a már évek óta üzemelő rendszerekbe is! Mint arról szó volt, a Hikvision deep learning technológiát használó DeepInview kameráihoz javasolt, vagy bizonyos esetekben egyenesen szükséges a DeepInmind NVR-ek használata. A kamerákkal ellentétben, ahol az alacsonyabb fogyasztás miatt jobbára FPGA-t (Field-Programmable Gate Array, programozható kapumátrix), ASIC-t (Application-Specific Integrated Circuit, alkalmazás-specifikus integrált áramkör) használnak, a Hikvision NVR-ekben GPU-k (Graphics Processing Unit, grafikai processzor), nevezetesen az NVIDIA Jetson GPU-k találhatóak. A DeepInmind NVR-ek viszont használhatóak nem DeepInview kamerákkal, sőt, más gyártók kompatibilis kameráival is, tehát akár egy meglévő videomegfigyelő-rendszer is korszerűsíthető, és ellátható a legmodernebb képfeldolgozási technológiával!

2017-08-21

VIVOCloud felhő alapú szolgáltatás

A VIVOCloud Surveillance az online felügyeletet könnyebbé és okosabbá teszi, mint valaha. Egy felhasználói fiók egyszerű regisztrálásával és a megfelelő eszközök csatlakoztatása után a felhasználó bárhol és bármikor megtekintheti az élő közvetítést és felvételeket játszhat le az intuitív kezelőfelület segítségével.

2017-08-17

Új VCA csokor a Milesight IP CCTV kameráihoz

A Milesight - licenc segítségével aktiválható – végponti VCA (képtartalomelemző) megoldáscsokorral kívánja hatékonyabbá tenni IP CCTV kameráit.

2017-08-17

Az ipari szektorban nem hasítanak a vezetéknélküli érzékelők

Az IHS Markit piackutató cég vizsgálati eredménye szerint, a 2016-os évben mintegy 68 000 000 darab behatolásjelző rendszerekhez szánt érzékelőt adtak el világszerte. Az említett darabszám 41%-át (27 880 000) az egy népszerűbb vezetéknélküli megoldások adták. Mégis, a nagyobb (ipari/kereskedelmi/stb.) szektor kevéssé vevő a rádiós megoldásokra; a gyártók mindössze 4%-át realizálhatták a teljes piaci forgalomnak ebben a szegmensben.

2017-08-17

Kameraoldali képtartalomelemző csomaggal jelentkezett a Geutebrück

A Geutebrück végponti (kamera) VCA csomaggal bővítette portfolióját. A gyártó elmondása szerint, új megoldása megbízhatóan képes emberek, járművek, állatok, színek, viselkedési minták, kényes objektumok (konténer, raklap, csomag) azonosítására, akár gyenge (éjszakai) fényviszonyok mellett is.

2017-08-16

Kliens PC helyett SmartSpeed NVR - Easy Client

Oldja meg az Easy Client segítségével a távoli betekintést PC nélkül. Rögzítse a fontos kamerák képeit akár távoli helyszínen egy SmartSpeed NVR-rel!

2017-08-16

PARADOX - NV75 beltéri mozgásérzékelő család a Power kinálatában

A különleges MIRONEL technológia biztosítja a tű éles sugarakat, melyek a látótávolság teljes tartományában tökéletes érzékelést biztosít. Az érzékelőcsalád által lefedni képes terület felülmúlja az érzékelők jelentős részét, mely 16 m távolságban 90°-os látószögű.

2017-08-15

Módosultak a WD Purple® merevlemezek cikkszámai

Augusztustól változik a WD Purple® merevlemezek cikkszáma. Így a vásárlók biztosak lehetnek benne, hogy az eredeti és legújabb WD háttértárat vásárolták 3 év garanciával.

2017-08-14

Új vezeték nélküli IP kamerákkal bővül a Dahua termékpalettája

A Dahua IP kamerák tekintetében elég jelentős termékpalettával száll versenybe, ahol eddig is megtalálható volt néhány vezeték nélküli kapcsolatra alkalmas modell, de most 2 új versenyzővel száll majd ringbe ezen a területen.

/ 290 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: