SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

/ 386 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2020-01-27

Hogyan kapcsolja össze arcfelismerő kameráját GV FWC modullal?

Hallott már a legújabb GeoVision FWC modulról? Használatával beléptető rendszerekbe integrálhatók a GeoVision arcfelismerési rekordok és kártya adatok. Tehát lényegében egy GeoVision FWC eszközt és GV arcfelismerő kamerát bármilyen más beléptető rendszerhez hozzáadhat.

2020-01-27

Két újdonság az Axis „boszorkánykonyhájából”

Az Axis Communications, együttműködve a globális piac vezető video menedzsment rendszer (VMS) fejlesztőjével (Milestone), továbbá két applikációfejlesztő partnerével olyan megoldással állt elő, mely a járművekről gyűjtött metaadatok révén hatékonyabbá tehetik a rögzített képanyagban történő keresését, járműspecifikus tartalmak strukturált kinyerését.

2020-01-27

7 kulcsfontosságú CCTV trend 2020-ban – a Hikvision szerint

A naptári évek fordulója rendszerint előhívja a nagyobb gyártók „jós” énjét. A Hikvision 7 trendet azonosított, melyek a világelső biztonságtechnikai gyártó szerint, dominálni fogják a 2020-es évet.

2020-01-27

Új, hajlékony, rendkívül vékony ujjlenyomat- és vénaolvasó érzékelő a láthatáron

A Japan Display, a Tokiói Egyetem Mérnöki Karával együttműködésben egy rendkívül hajlékony és vékony, kétdimenziós, HD képalkotást biztosító, nagysebességű azonosítását életjel megfigyelést biztosító érzékelőt fejlesztett ki, a Japán Tudományos és Technológiai Ügynökség támogatásával.

2020-01-27

A felhasználók bizalmat szavaztak a biometrikus azonosító megoldásoknak, de ez felelősséggel is jár

19 milliárd jelszó és egyéb adat vált „szabad prédává” az elmúlt hét év során. Mindezek mellett az online (pl.) fizetési, pénzügyi rendszerek felhasználóinak többsége (a megkérdezettek 65%-a) elfogadták a biomterikus azonosítást, sőt elvárás a részükről, hogy minél gyorsabban és akadálymentesebben intézhessék ügyeiket.

2020-01-22

Szintet lépett az EuroVideo kameracsalád

A nagyfelbontású analóg HD video szabványok megjelenése felgyorsította a hagyományos kompozit videojelet használó rendszerek háttérbe szorulását.

2020-01-22

Vivotek kiskereskedelmi megoldása

A biztonsági kamerák kulcsfontosságú elemei a kiskereskedelmi üzletek infrastruktúrájának. Az árukészletek védelme kimondottan fontos feladat a hosszútávú üzleti siker szempontjából. Különböző megfigyelési technológiát kell használni egy üzlethelyiségben zajló tevékenységek nyomon követésére.

2020-01-21

IPW-2122-40WiFi - IP kamera WiFi hálózaton

IP kamerarendszer telepítésekor előfordulhat egy-két kamerapozíció, ahova LAN kábelt nem tudunk kihúzni, esetleg túl vagyunk a 7 egymás után köthető switchen, vagy csak gazdaságtalan lenne az adott kamerapozíciónak a teljes kikábelezése.

2020-01-21

Pehelysúlyú és robbanásbiztos

Az Axis Communications piacra dobta legújabb, alig három kg tömegű, ATEX/IECEx/EAC Ex/IA/PESO minősítésekkel és rozsdamentes acélból készült házzal rendelkező új robbanásbiztos kameráját.

2020-01-21

Az Intersecen debütáltak a Pelco újdonságai

Az idei, január 19-21 között Dubaiban megrendezésre került Intersec kiállításon számos újdonsággal és megújult termékkel igyekezett a nagyérdemű figyelmét magára irányítani a Pelco.

/ 386 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!