SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

/ 380 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-11-13

Könnyű kezelhetőség – számtalan csatlakozással is

Minden információ közvetlenül az érzékelőkből azonnal elérhető egy hitelesítő rendszerrel védett telefonos alkalmazásban. Könnyedén csatlakoztathatja az Ajaxot a biztonsági társaság központi megfigyelő állomásához, és ha van saját biztonsági szolgáltatása, akkor az Ajax PRO Desktop alkalmazással könnyedén konfigurálhatja és kezelheti a rendszerét távolról.

2019-11-13

Csomagban a megoldás

A Uniview, mint világ egyik legdinamikusabban fejlődő videómegfigyelő termékek gyártója a piaci és végfelhasználói igényeket felmérve és ezekre reagálva az elsők között indította útjára Ultra 265 PoE KIT „csomagot”.

2019-11-13

Az új INIM Previdia Compact tűzjelző központ

Riarex Kft. bemutatja új INIM PREVIDIA COMPACT analóg intelligens tűzjelző központjait, melyek kis és közepes rendszerek számára lettek kifejlesztve. Ötvözik a kompakt és költséghatékony kialakítást a PREVIDIA216 nagyközpont elvi, hardveres és szoftveres tulajdonságaival.

2019-11-13

UNV LightHunter: Ints búcsút a sötétségnek!

A videómegfigyelés fő célja, hogy bármi bármikor, bárhol jól látható legyen. A fekete fehér képet egyre inkább felváltja mindenhol a színes kamerakép még sötétben is, így az újabb eszközöket jól fel kell készíteni a nagy felbontású színes képek különböző fényviszonyok között történő biztosítására. Az UNV kifejlesztette a LightHunter technológiát, amely élénk színeket, megfelelő fényerőt és rendkívül tiszta képeket biztosít ultra alacsony megvilágításban is.

2019-11-12

Parkolási szabálytalankodások ellen az Axis újdonságával

Az Axis Communications bejelentette új, engedély nélkül és szabálytalanul leparkolt járművek detektálására kifejlesztett megoldásának piaci debütálását.

2019-11-11

QSAN XCubeNAS 3004R – belépő az SMB Rack NAS-ok világába

Megjelent a QSAN vadonatúj négycsatornás, 1U rack szekrénybe szerelhető NAS eszköze. Az XCubeNAS 3004R, ami egy tökéletes belépő kategóriás adattároló, kifejezetten NVR és Light Private Cloud Storage megoldáshoz van kitalálva.

2019-11-05

TELL-HikCentral Gateway videós távfelügyelet

A TELL és RIEL együttműködésének köszönhetően a távfelügyeleti központok most még komplexebb megoldást kínálhatnak az ügyfeleiknek videós betekintéssel. A műszaki csapatok közös munkájának eredménye egy új, a Hikvision rendszerekkel kommunikáló videós modul a TELL TMS szoftverben.

2019-11-05

A Nagy CCTV Teszt

A CCTV Tesztpódium második alkalommal kínált egyedülálló „ismerkedési” lehetőséget az idei SecuriFourm biztonságtechnikai kiállítás keretén belül. Kilenc márka kilenc kamerája mérkőzött a látogatók kiemelt figyelméért, érdeklődésért, nem is eredménytelenül. A kíváncsi szakemberek jelentékeny tömege igyekezte kivesézni a feltelepített IP CCTV kamerák látható erényeit és hátrányait.

2019-11-05

Újgenerációs mobil rendszámfelismerő a Genetectől

A Genetec bemutatta újgenerációs, mobil kivitelű, automatikus rendszámfelismerő (ALPR) megoldását.

2019-11-05

Firefly DL – a FLIR hozzájárulása gépilátás funkciókhoz

A FLIR Systems bejelentette „szentjánosbogár” (FLIR Firefly DL)névre keresztel, neuro-technológiával felvértezett, mélytanulásra és erre épülve következtetésekre képes, gépilátást támogató kameramodulját.

/ 380 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: