SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

/ 391 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2020-04-07

Hőmérséklet-alapú megfigyelés az Axis Q2901-E IP kamerával

Hőmérsékleti érzékelés A kamera maximum 6 riasztási zóna beállítását támogatja, és kétféle riasztási funkcióval bír, melyeket a hőmérséklet bármely eltérése indít be: ha a hőmérséklet meghaladja a beállított határértéket, vagy ha a hőmérséklet hirtelen és gyorsan megnő.

2020-04-06

RIEL bemutató és teszt: Hikvision testhőmérsékletre optimalizált hőkamerák

A Hikvision emberi testhőmérséklet mérésre specializált eszközei akár 0,3 °C fokos pontossággal képesek meghatározni egy személy testhőmérsékletét ún. feketet test együttes alkalmazásával. Amennyiben ilyen segédeszköz nem része a mérő rendszernek, úgy 0,5 °C pontosságot lehet elérni.

2020-04-06

Hikvision MinMoe arcazonosító terminálok

A Hikvision bejelentette új arcfelismerő termináljait. A MinMoe márkanév alatt promotált termékvonalat – funkcionalitásuk és szolgáltatási portfoliójuk alapján – négy családba (Value, Ultra, Pro, forgókapu terminálok) sorolta a gyártó.

2020-04-05

Lázmérést támogató technológiával bővülhetnek a Dermalog biometrikus azonosító megoldásai

A Dermalog új, nagy mérési pontosságú és sebességű, testhőmérséklet detektálásra alkalmas kamerát fejlesztett ki.

2020-03-31

Testhőmérséklet-ellenőrzés beléptetésnél - a Videosectől

Járványok idején fontossá válik a közösségi terekbe belépők testhőmérsékletének ellenőrzésére, a Videosecnél a testhőkamerán kívül más, a mindennapos beléptetés szerves részét képező megoldásokat is találunk erre.

2020-03-24

Látogató számlálás és létszámellenőrzés - GeoVision 3D People Counter V2

A látogatói forgalomszámlálás és ellenőrzés egyre népszerűbb és egyre szükségesebb az üzletekben, rendezvényeken és bevásárlóközpontokban.

2020-03-23

Számos újdonság az Axis kínálatában

Számos újdonsággal rukkolt elő az Axis Communications az elmúlt héten. Az új „hardver” portfoliót érintően kiemelendő a védendő helyiség sarkaiba, szinte teljesen belesimuló módon telepíthető AXIS Q9216-SLV.

2020-03-23

Wisenet Retail Insight 2.0 – Üzleti „hírszerzés” az okosabb kereskedelemért

A Hanwha Techwin bemutatta a felhő alapokon nyugvó Wisenet Retail Insight 2.0 verzióját. Az kiskereskedelemben érintett üzletek számára fejlesztett megoldás emeltebb szintű vásárlói magatartás elemzési / nyomon követési opciókat kínál a végfelhasználók számára.

2020-03-22

Örömmel állunk a rendelkezésére!

Egy ideje a médiából a korona vírussal kapcsolatosan tudunk többnyire tájékozódni, viszont az élet megy tovább és fontosnak tartjuk, hogy az óvintézkedéseket betartva mi is haladjunk. Nem csak a fontos információk megosztása a cél, hanem az is, hogy legyen köztünk kommunikáció.

2020-03-19

2N® Access Unit 2.0

Forgalmazó: Aspectis Kft Gyártó: 2N

/ 391 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: