SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

/ 316 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-04-20

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnika nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

2018-04-17

Új modellekkel jelentkezik a felhasználóbarát termékeiről ismert Jovision

A Jovision IP kameráit eddig is az egyszerű és gyors konfigurálás jellemezte, amiket akár különleges szakértelem nélkül bárki képes beüzemelni és távolról elérni néhány perc alatt. Ezt az előnyét kihasználva az utóbbi időben egyre inkább a consumer piac felé fordult, ennek eredénye a legújabb három modell, ami már elérhető a magyar vásárlók számára is.

2018-04-17

Bővülő Super-Starlight Smart IP kameracsalád

A Starlight technológiát már sokan megismerhették Magyarországon is, köszönhetően annak, hogy mind koax, mind pedig IP kamerák széles választéka áll rendelkezésre a vásárlók részére. A Super-Starlight eszközök még ezen is túltesznek, hiszen már szinte 0 lux megvilágítás mellett is képesek jól kivehető, minőségi színes képet biztosítani a nap bármely szakában.

2018-04-17

HikCentral CMS szoftver – egyszerű és stabil riasztás menedzsment

A Hikvision elérhetővé tette a legújabb központi videofelügyeleti szoftverét, a HikCentral-t. A programot a nagyobb méretű kamerarendszerek kezelésére fejlesztették ki. Legfőbb jellemzői közé tartozik az egyszerű kezelhetőség, stabil működés, gyors visszakeresés és riasztás menedzsment. A fejlesztésnek köszönhetően több ezer kamera élőképét és felvételét kezelhetjük egyetlen tartalomkezelő rendszerben.

2018-04-16

Elérhető a Jablotron F-Link program 1.6.2 verziója

Az LDSZ Kft-hez, a JABLOTRON ALARMS a.s. hivatalos magyarországi forgalmazójához megérkezett a Jablotron 100 sorozatú központok programozására hivatott F-Link program 1.6.2 verziója, mely számos újítást és javítást tartalmaz.

2018-04-16

77 Milesight kamera a kecskeméti konzervgyárban

Milesight IP CCTV kamerák felügyelik a Kecskeméti Konzerv Kft. telephelyét.

2018-04-15

Gépi mélytanulás alapú arcfelismerő megoldás

Matrix piacra dobta gépi mélytanuláson alapuló 1:1 (rögzített felhasználó), vagy 1:N (több személy képét tartalmazó adatbázis) azonosítási metódust alkalmazó arcfelismerő megoldását.

2018-04-15

A Seagate és AxxonSoft stratégiai együttműködése

A HDD gyártó Seagate és a VMS (video-rendszermenedzsment szoftver) fejlesztő AxxonSoft stratégiai együttműködési megállapodást kötöttek, melynek keretében a cégek folyamatosan és kölcsönösen tesztelik termékeik/megoldásaik technológiai kompatibilitását, együttműködve erőteljes, megbízható, hibatűrő CCTV igényeket kielégítő (az AI applikációkat is beleértve) termékek fejlesztésében.

2018-04-10

A Modern Alarm bemutatja: Hikvision „Power-over-Coax”, koax kábelen keresztüli tápellátás

A Hikvision 2012-ben mutatta be HD felbontású, analóg megoldását, a Turbo HD-t. Ennek legújabb, 4.0-ás verziója 2017-ben jelent meg. A Turbo HD 4.0-ás eszközök kétfelől is kaptak újdonságokat: egyfelől a Turbo HD szabvány fejlődéséből fakadóan, másfelől pedig az eszközök szolgáltatásainak, képességeinek bővülése okán.

2018-04-10

Téves riasztások csökkentése a Deep Learning segítségével

A Deep Learning egy folyamatosan fejlődő terület, mely az IT világot is izgalomban tartja, hiszen mára rendelkezünk olyan informatikai megoldásokkal, amelyek segítik a Deep Learning gyakorlati felhasználását. A Hikvision élen jár a technológia alkalmazásában és az első professzionális termékek megjelentek, melyek hordozzák a Mesterséges Intelligencia erejét.

/ 316 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.