SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

/ 368 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-08-15

Bispektrális hőkamera

A Hikvision forgalomba hozta új bispektrális, deep learning algoritmussal fölszerelt, dóm kivitelű hőkameráját, amely fejlett hőszenzora révén jobban észleli a beltéri tűzeseteket, és ezekről vizuális riasztást ad. Az új, költséghatékony DS-2TD1217/V1 kameracsalád csökkenti a tűz és a tulajdonban keletkező károk kockázatát.

2019-08-15

Az INIM rádiós rendszere - SOL

Nyár. Mindenki utazik, utazna valahová… Pihenne, kikapcsolódna, de az ördög nem alszik, pláne nem azok, akik ellen a vagyonvédelemi szakma próbál nap, mint nap egy lépéssel előrébb járni. „Még utazás előtt, gyorsan, valamit tenni kell, hogy legyen riasztó a házban! Akkor nyugodt leszek!” – gyakran hallott érv az aggódó ügyfelektől. Az INIM gyár legújabb rendszere, a SOL erre az esetre is tud gyors és megbízható megoldást kínálni!

2019-08-14

IP kamerák koax kábelen? Egyszerűen!

Mindannyian találkoztunk már olyan igénnyel, hogy egy meglévő, minőségesen kivitelezett koax kamerarendszert kell IP kamerákra cserélni, bővíteni. Ha a megrendelő nem egyezik bele a falvésésbe, a kábelek cseréjébe, hát használjuk a meglévő RG-6 vagy RG-59 koax kábelezést IP kamerákkal! Hogyan?

2019-08-14

IHS MARKIT: totális kínai uralom a videómegfigyelésben

Harmadik éve produkál közel kétszámjegyű növekedést a professzionális videómegfigyelő berendezések piaca, amelytől 2019-ben újabb 9,3 százalékos bővülést várnak. Az üzleti eredményeket a biztonság, a közbiztonság és az üzleti intelligencia fejlesztésének erős igénye tolja a fellegekbe.

2019-08-14

Jeltovábbítás az ATEN eszközeivel

Az ATEN termékek felhasználhatósága kapcsán a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen. Jelen cikkünkben bemutatjuk, milyen kapcsolat lehet a biztonságtechnikai eszközök és az ATEN termékei közt.

2019-08-13

Új PTZ kamera az Axis kínálatában

Az Axis Communications bejelentette költséghatékonyként egyben nagyteljesítményűként jellemzett új PTZ IP CCTV kameráját.

2019-08-13

MI-támogatású objektum meghatározás a Dallmeier új 5000-es kameracsaládjában

Az egy-képalkotós, új kódoló technológiával (H.265 HEVC) rendelkező Dallmeier 5000 család dome, "cső" és fisheye kivitelű tagjait továbbfejlesztett, MI (mesterséges intelligencia) támogatást "élvező" videotartalom-elemző funkció teszi az eddigieknél is hatékonyabbá, a gyártó meglátása szerint.

2019-08-12

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnika nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

2019-08-12

Új Illustra Pro Mini-Dome kamerák smart WDR-rel

A Johnson Controls új tagokkal bővítette Illustra Pro Mini-Dome kameracsaládját. A 2, 3, 5 és 8 megapixeles képalkotásra alkalmas modellek széles optikaválasztékkal igyekeznek megfelelni a különböző projektigényeknek.

2019-08-08

Megérkeztek a legújabb 5MP felbontású Vivotek Dome és Bullet kamerák

A Vivotek 9387 kamerák páratlan képminőséget képesek rögzíteni, akár 60 FPS sebességgel.

/ 368 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.