SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

/ 357 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-04-17

Vivotek Intelligens 360°-os videó tartalom elemzés

Beágyazott mélytanulás alapú videóanalitikák a 12MP-es VIVOTEK Fisheye kamerákhoz.

2019-04-17

A Modern Alarm Kft. bemutatja: Wisenet – A távolság is közeli élmény

Messzebbre, távolabbra, tovább A Wisenet kínálatában megjelenő XNP-6550RH PTZ, infra megvilágítóval szerelt gyorskamera, nem aprózza el. Messzebbre lát, mint azt a jelenlegi „speedektől" megszoktuk; látótávolsága éjszakai módban, tehát inframegvilágítóval, 500 m. Megfelelő nappali látási viszonyok között, egy 700 méterre lévő emberalak felismerése sem jelenthet vele gondot.

2019-04-17

Kerítésvédelem a SIEZA fejlesztésében – PERIDECT+

A PERIDECT+ kerítésvédelmi rendszer moduláris és egyszerű kiépíthetőségével kifejezetten telephelyek és objektumok illetéktelen behatolás elleni kültéri védelmére lett kialakítva. A rendszer telepíthető minden hagyományos kerítéstípusra (pl.: drótfonatos, hegesztett tekercses, hegesztett paneles, felső kerítés bővítmények) és egyéb kerítésekre is (fém lamellás, fém paneles, kovácsoltvas). Innovatív kialakításával a legmodernebb megoldást nyújtja a cseh nemzetiségű Sieza gyár PERIDECT+ nevű kerítésvédelmi rendszere.

2019-04-16

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnikai nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

2019-04-16

Szünetmentes CCTV vitaindító „capriccio”

Mindössze a pontosítás kedvéért, természetesen itt és most nem zeneművel rukkolnék elő, de a capriccio „csapongása” felismerhető lesz. Teszem ezt azért, mert jelen szösszenet tényleges célja egy (vagy több) viszontválasz bevonzása.

2019-04-16

Formát bont az UNV?

A megszokott dizájntól merőben eltérő mini PTZ kamerákat dobott piacra az Uniview. Bár a mini PTZ-ket egyelőre a tengerentúli piacokon kezdték el árusítani, a Star Wars filmek birodalmi vallató-droidjára erősen hajazó UNV kamerákban jó eséllyel már most felfedezhetjük a gyártó új formatervezési irányvonalát.

2019-04-16

A TSC Group bemutatja az új IoT eszköz webes kezelőfelületét, a Wifi Managert

A videóban a Wifi/BT Controller termék webes kezelőfelületének funkciói kerülnek bemutatásra.

2019-04-15

Újdonságok az Arecont Vision kínálatában

Az Arecont Vision Costar egy és több-képalkotós IP CCTV kamerákkal bővíti MegaIP és ConteraIP családjait, továbbá bejelentette a „felhő-szolgáltatással” felvértezett ConteraVMS legfrissebb verzióját.

2019-04-15

Új ujjlenyomatolvasó a HID Global kínálatában

A HID Global piacra dobta új, multispektrális képalkotó technológiájára épülő ujjlenyomatolvasóját.

2019-04-15

Biometria+célzott hang = személyre szóló reklám üzenet

A litván Neurotechnology piacra dobta új, ún. parametrikus hangszóróját, mely szűk szóródású, irányított hang kibocsátására képes, a cég állítása szerint.

/ 357 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: