SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

/ 328 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-08-15

A Dahua innovatív HDCVI-PoC technológiát indított

Innováció a felhasználók jobb kiszolgálás érdekében. A Dahua Technology Ltd, a globális video megfigyelő ipar vezető megoldás-szolgáltatója egyszerűsítette a HDCVI felügyeleti rendszer telepítését Power over Coax (PoC) technológiájával, amely mind a video, a hang, a vezérlőjel és a megfelelő tápfeszültség továbbítását oldja meg egyetlen koaxiális kábellel, így nincs szükség külön kamera tápegységekre, így minimalizálva a működési költségeket.

2018-08-15

QSAN XCubeSAN XS5226D

Korábban már írtunk a QSAN XCubeSAN XS1200 sorozatáról, mely tökéletesen illeszkedik az SMB-k és ROBO piacok költségvetéséhez, melyet megcéloz. Ebben az áttekintésben, egy hasonló készüléket járunk körbe a magas teljesítményű XS5226 vezérlővel a belsejében, melyet inkább a nagyvállalati felhasználásra terveztek.

2018-08-13

Új terméksorozatok az UNV-től 2. – Prime széria

Az UNV Pro, Prime és Easy néven új terméksorozatot dobott piacra a már korábban meglévő termékskálája alapján Az Easy sorozat termékei a belépő szintű igényekhez alkalmazhatók, a Prime sorozat fejlettebb funkciókkal rendelkezik a kiváló teljesítmény érdekében, a Pro pedig az ultra-intelligens technológián alapuló csúcstermékek sorozata, melyek minden igényt kielégítő felhasználói élményt nyújtanak. A cikksorozat most következő 2. részében az Prime széria kerül bemutatásra.

2018-08-13

VIVOTEK 180° fokos panoráma kamerák összehasonlítása

Az alábbi videóban összehasonlításra kerül a Vivotek 180 fokos panoráma család 3 modellje.

2018-08-13

Újdonságok a Paradoxnál

Az ügyfeled nyugalomra vágyik? Nincs más dolgod, mint az új Insite Gold rendszert a figyelmébe ajánlani, amellyel a riasztórendszerét teljeskörűen kontrollálhatja.

2018-08-13

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnikai nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

2018-08-08

GDPR előírásainak eleget tevő videoanalitikai szoftver

2018. júniusában az IFSEC biztonságtechnikai kiállításon a világ egyik vezető IP VMS megoldást nyújtó orosz cég az Eocortex is bemutatta újításait, fejlesztéseit. Az Eocortex olyan jól bevált funkciókat prezen-tált, mint az arcfelismerés, a rendszám felismerés, az emberszámlálás, a kamerák közötti gyanúsított kö-vetés.

2018-08-08

Vibrációs elvű rezgésérzékelő termékcsalád kerítésre, kapura

A GAPID a legújabb fejlesztések eredménye és innováció a kerítésvédelem területén. Nem más, mint egy MEMS technikát alkalmazó érzékelő, amely pontosan felismer egy kerítésen történt behatolást az elmozdulás, dőlés, vibráció és rezgés kombinált méréseivel.

2018-08-08

INT-GSM - GPRS kommunikációs modul

Az INT-GSM, egy az INTEGRA és INTEGRA Plus riasztóközpontokkal alkalmazható GPRS kommunikációs modul.

2018-08-01

Színes képek, a legsötétebb éjszakában is – Hikvision ColorVu kamerák a Modern Alarm Kft.-től

A Hikvision cég régóta fejleszt innovatív megoldásokkal rendelkező termékeket, melyek az évtizedek során továbbfinomított videomegfigyelési technológiákon alapszanak.

/ 328 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: