SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

/ 363 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-06-19

Hikvision ColorVu kamerák – élénk színű képek teljes sötétségben is

Este 11 órakor a rendőrség kapott egy bejelentést lopással és testi sértéssel kapcsolatban. Az incidens egy parkban történ, a sértett a támadó rongyos ruháiból és alkoholszagából arra következtett, hogy az egyén hajléktalan.

2019-06-19

Nagy felbontású 4 MP DarkFighterX kamera mesterséges intelligenciával

A Hikvision forgalomba hozta új 4 MP Network IR PTZ kameráját (DS-2DF9C435IH-DLW), amely az előző modellhez képest kétszeres felbontást biztosít, és sötét helyeken is éles képeket készít.

2019-06-19

HARPER vészvilágító rendszerek

A Riarex Kft. HARPER vészvilágító eszközökkel bővítette termékkínálatát. A Portfolió több mint 110 féle vészvilágító lámpatestet, 26 tartozékot, 2 központot és annak kiegészítőit tartalmazza, ezáltal lehetővé téve a kiürítési útvonalak környezeti tényezőihez és az előzetes tervek igényeihez való maximális idomulást. A vészvilágító eszközök között megtalálhatók általános működésű, öntesztelő, címezhető hurok/BUS felügyelt és vezérelt, valamint központosított akkumulátoros működésű változatok is.

2019-06-19

2N Indoor Compact - világújdonság intercom beltéri egység!

Megérkezett a Young-hoz a 2N legújabb intercom beltéri egysége, a 2N Indoor Compact! Kicsit 2N Indoor Touch, kicsit 2N Indoor Talk: lenyűgöző minimalista design, edzett üvegfelület, 4,3 colos színes kijelző és intuitív kezelőszervek. Egyszerű és elegáns megoldás lakóházakba, társasházakba, apartmanházakba, Airbnb-s lakásokba.

2019-06-17

„Szellemes” maszkolással a GDPR teljesítéséért

Az AXIS Live Privacy Shield funkciója összehasonlítja az adott kamera élő képanyagát egy sorozat, kifejezetten a hátteret megjelenítő képpel.

2019-06-17

FLIR TrafiData – intelligens hőképalkotás a közlekedéselemzés szolgálatában

A FLIR Systems bejelentette új, kifejezetten a járműforgalom elemzésének támogatására kifejlesztett megoldását. Az „intelligens” jelzővel promotált FLIR TrafiData fejlett adatgyűjtő képességének köszönhetően kulcsfontosságú közlekedésirányítási információkkal láthatja el pl. az „Okos Városok” menedzsmentközpontjait.

2019-06-12

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnikai nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

2019-06-12

Legújabb 5MP Starlight kamerák a Videosec kínálatában

Az új, 5MP felbontású Starlight Smart IP kameráink néhány kiemelkedő műszaki paramétere:

2019-06-11

GeoVision egyik megoldása a POS kasszafelügyelet

Bevásárlóközpontokban, kereskedelmi egységekben és üzletekben a leltárhiány legnagyobb része a kasszáknál történő hibák és visszaélések eredményeként születnek. Napjainkban egy üzletnek kellő figyelmet kell fordítania a leltárhiányra, melyre hatékony megoldás a kasszafelügyeleti rendszerek alkalmazása. Amennyiben nem fordítanak pénzt és időt erre a megoldásra, úgy csökkenni sem fognak az ismeretlen eredetű leltárhiányok.

2019-06-11

Új, Grade 3-as behatolásjelző rendszer a Johnson Controls kínálatában

A gyártó által széleskörűen (kisebb üzletektől az irodaházakig) alkalmazható, szolgáltatás-gazdag riasztórendszerként jellemzett, az EN Grade 3 szabványnak megfelelő új DSC PowerSeries Pro család tagjai 4/16 (típustól függően) nagyfeszültségű programozható kimenettel (PGM) rendelkeznek.

/ 363 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: