Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek | Biztonságtechnika

/ 283 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2017-06-26

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnika nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

2017-06-21

DeskCamera – A virtuális IP kamera szoftver

Előfordult már, hogy egy monitoron megjelenő tartalmat kellett volna lerögzítenie?

2017-06-21

Biometrikus azonosítás a GeoVision FR2020 olvasóval

Egyre felkapottabb téma a Biometrikus azonosítás. Ismerje meg a GeoVision Hungária legújabb arcfelismerő beléptető eszközét, mely számos funkciót és érdekességet tartogat.

2017-06-21

MikroTik hAP routerek – Egy kiváló választás

Kicsi, hatékony és gyors megoldást kínál a MikroTik két kompakt wireless routere. Jó opció otthonra vagy kisebb irodákba. A MikroTik hAP lite modell választható fekvő vagy álló (Classic) kivitelben is. Otthoni környezetben kevesen hallottak erről a márkáról, azonban telepítők körében igen elterjedt, mivel vezeték nélküli hálózatok kialakítására rendkívül célszerű alkalmazása.

2017-06-21

VivoCam L2+ sorozat

A VivoCam L2+ sorozat tagjai a Layer 2 Plus menedzselhető PoE switch-ek beépített IP CCTV felügyeleti funkcióval. Ez az eszköz nem csak egy hagyományos Layer 2 Plus menedzselhető PoE switch, hanem képes beállítani és konfigurálni a Vivotek IP kamerákat, videoszervereket és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden Vivotek eszközt megtaláljanak, és automatikusan telepítsék a hálózati megfigyelő rendszert.

2017-06-20

12V-os Biztonságtechnikai tápegységek, raktáron

Régi, de igaz mondás, hogy egy tökéletes térfigyelőrendszer alapja a jó minőségű, stabil tápellátás! Ha mindez párosul a valódi igényekre szabott, tökélesetes ár/érték arányú kínálattal, semmi akadálya nincs a fent leírtak megvalósításának. Éppen ezért, gondolva a valós igényre, kialakítottunk egy ütős kínálatot, amely immáron raktárkészletről várja a Kedves Érdeklődőket.

2017-06-19

Dahua IP videó kaputelefon 2 vezetéken

Gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy a hagyományos csengőt vagy a régi analóg kaputelefont szeretnék az ügyfelek IP eszközre cserélni, de mivel csak 2 vezeték megy ki a kapuig, így a hagyományos IP videó kaputelefonok esetén teljes újrakábelezésre lenne szükség, ami sok esetben problémás vagy nem megoldható.

2017-06-14

Ujjlenyomat azonosító megoldással bővül az Avigilon

Az Avigilon a IFSEC 2017-en mutatja be új, a Virdi biometrikus ujjlenyomatolvasó technológiáját integráló megoldását, az Avigilon Access Control Managert (ACM).

2017-06-14

Újdonságok a Milestone Systemstől

A Milestone Systems piacra dobta az XProtect 2017 R2-t, valamint három új terméket – az XProtect Essential+; XProtect Express+ and XProtect Professional+.

2017-06-14

Új AXIS PTZ IP CCTV kamerák, kifejezetten nagy területek megfigyeléséhez

Az Axis bejlentette új-generációs, akár 360°-os horizontális (és 135°-os vertikális) látómezőt biztosító, kameramozgatóra integrált (PT/Z) bispektrális (hagyományos+hőkamera combo) és hőkameráit, melyeket kifejezetten kültéri, nagy területet/távolságot lefedő (pl. kerítés/határ védelem) projektekhez javasolnak.

/ 283 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: