SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

/ 343 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-12-11

2N IP Access Control Units

A 2N IP Verso beléptetők/intercomok nagy tudású vendégvárók. De az épületnek nem csak bejárata van, hanem számos további ajtaja, amelyek épületrészeket, biztonsági zónákat választanak el egymástól. A 2N IP ACCESS CONTROL UNIT-jai pontosan passzolnak a 2N IP Verso beléptetőrendszerhez, és ezáltal kitágítják a lehetőségek horizontját. Megmutatjuk, hogyan!

2018-12-11

Concept füstágyúkkal bővült a Cédrus Kft. termékkínálata

Az angol Concept Smoke Screen Limited több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a füstágyúk gyártása terén, és Európa egyik legnagyobb gyártójának ezen a területen.

2018-12-11

AXHub –az új generációs behatolásjelző eszköz

A Hikvision, mint a videótechnikai termékek vezető gyártója és szolgáltatója bemutatja a legújabb fejlesztését, az AXHub behatolásjelző modult.

2018-12-11

Solo Pro

A SOLO PRO egy Bluetooth LE 4.0 kapcsolaton keresztül kommunikáló eszköz, mely segítségével az okostelefonjával vezérelheti a riasztót, kaput, garázsajtót.

2018-12-10

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnikai nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

2018-12-10

„Csillagfénybe borult” a Milesight 5MP-es kameracsaládja

A Milesight Technology „upgradelte” teljes 5MP-es IP CCTV kamera portfolióját, beléptetve őket a Milesight Starlight Premium családjába.

2018-12-10

Felelősségteljes arcfelismerés – a Microsoft szerint

A Microsoft elnöke (Brad Smith) ismételten igyekezett felhívni a figyelmet az arcfelismerő technológiákban rejlő kihívásokra (veszélyekre).

2018-12-07

CIAS Sioux 3.0 védi Magyarország legnagyobb naperőművét

Az MVM Csoport és egyben az ország egyik legnagyobb naperőműve épült meg Felsőzsolca és Onga határában, egy közel 44 hektáros területen, az Európai Unió Környezeti és Energiahatékonysági Operatív programjának keretében.

2018-12-07

Éjszakai szín áradat a Dahua FullColor kameráival

A Dahua Technology Ltd., a biztonságtechnika egyik vezető CCTV gyártója a 2018-as évre is új technikai fejlesztéssel, a legújabb Starlight technológiájával állt elő.

2018-12-07

Beágyazott rendszámfelismerő alkalmazás VIVOTEK kamerákra

Büszkén mutatjuk be vadonatúj magyar fejlesztésű fedélzeti rendszámfelismerő megoldásunkat, amelyet kifejezetten VIVOTEK kameráinkhoz fejlesztettek.

/ 343 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: