Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek | Biztonságtechnika

/ 298 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2017-10-17

CertiConVis – Okos Város 4.0 szerveroldali intelligens képtartalom-elemzés

A szakmai közönség az idei SecuriForum kiállításon ismerhette meg a Certicon és a SCANLOCK International – a Geutebrück regionális forgalmazója – együttműködéséből született CertiConVis megoldást, mely valós időben, vagy rögzített felvételről végez képtartalom-elemzést (VCA). Ez a mesterséges neurális hálón alapuló számítógépes (gépi) látás előre meghatározott eseményszűrőkkel elemzi, kiértékeli és megjeleníti a kívánt eseményt.

2017-10-16

Uniview termékek a GeoVision palettán

GeoVision Hungária Kft. választékában októbertől elérhető az egyik legdinamikusabban fejlődő új IP videó márka, az Uniview teljes választéka.

2017-10-16

A Modern Alarm bemutatja: Egyedül a felhők felett – A Jablotron előbbre lépett

A cím egy szelete plagizált, az „Egyedül a felhők felett" részben Antoine de Saint Exupery könyvére, részben pedig a Jablotron felhőre utal. Az írói nevet olvasva, sokan talán előbb a „A kis hercegre" gondolnának, nem véletlenül. Ez utóbbi műben olvasható az a mondat is, ami nagyon ide passzol: „ Mindörökre felelős vagy azért, amit egyszer megszelídítettél”.

2017-10-16

KEY, amit a sorompóról megálmodott

Az innovatív ötletek és anyagok folyamatos kutatásának végeredménye egy elegáns formába öntött hatékony eszköze a Key sorompócsalád. A sorompótest minden egyes modellnél tartalmazza mára már a Key védjegyének számító kétszínű zöld/piros villogót.

2017-10-16

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnikai nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

2017-10-11

Új szériás 4 Megapixeles halszem optikás dómkamera a Videosec kínálatában

A Videosec bemutatja az új szériás, 4 Megapixel felbontású, 360º-os látószögű halszemoptikás panorámakameráit. Az eddigi, kínálatban szereplő modellekhez képest rengeteg újítást tartalmaz az eszköz, többek között a komplexebb, Videosec rögzítőkkel kompatibilis képbontási funkciókat.

2017-10-11

HiWatch kamerarendszerek

A Trióda Biztonságtechnika Zrt. nemrégiben elsőként kezdte el forgalmazni a HiWatch kamerarendszereket. A HiWatch széleskörű kamera és rögzítő termékpalettával rendelkezik. A választékban megtalálhatók IP és analóg, beltéri illetve kültéri, valamint cső és dome fix és varifokális kamerák.

/ 298 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: