SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Pénzszállítás

/ 49 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-01-01

Sztrájkba lépnek a német pénzszállítók

Sztrájkot hirdetett a pénzszállítók legnagyobb németországi szakszervezete.

2017-06-02

Pénzszállító cég nevében akarta elvinni a bevételt

A bankók átadására csak azért nem került sor, mert még nem volt összekészítve a pénz, ezért a férfi elment a helyszínről.

2017-04-27

Elítélték a pénzszállítók kirablóit

A két férfi 2009-től több pénzszállító autót is kirabolt Pomázon környékén.

2017-04-07

Új többségi tulajdonos a Trezexben

A Trezex többségi tulajdonának megszerzésével jelentős, több száz milliós forintos beruházást hajtott végre a készpénzlogisztika és értékszállítás piacán a GB & Partners. Az Exim Növekedési Alapból történt tőkeinjekció célja, hogy a jelentős átalakulását élő iparágban vezető pozíciót szerezzen meg a Trezex.

2016-12-01

Járókelő rabolt ki egy pénzszállítót a forgalmas utcán

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a tolvajt, aki lenyúlt 36 kilónyi aranylemezt egy New York-i pénzszállító teherautóból.

2016-06-25

Félmilliárd forint várja Thaiföldön a magyar rablót

Még­sem élvezheti az elemelt százmilliókat D. János, a Brinks fülön csípett biztonsági őre. A pénzszállító cég angol biztosítója által fogadott nyomozóiroda nem állt le a kereséssel, s olyan információk birtokába jutott, amelyek szerint a korábbi feltételezésekkel ellentétben valószínűleg kimentette Thaiföldre a több mint félmilliárdos zsákmányt.

2016-05-13

Spéder Zoltán érdekeltségébe került a Magyar Posta pénzszállító cége

Titkolja a Magyar Posta, hogy mennyiért került a médiaoligarcha, az Index.hu tulajdonosának, Spéder Zoltánnak az érdekeltségébe az állami cég értéklogisztikával, pénzszállítással, pénzfeldolgozással foglakozó, országos lefedettségű társasága, a korábban még JNT Security Kft. néven működő,de azóta MPT Security Kft.-r átkeresztelt cége.

2016-04-27

Sportfogadásra kölötte az ellopott tízmilliókat a pénzszállító

Lebukott a pénzszámmító, aki 61 millió forintot sikkasztott el és a pénzt a lottózóban elköltötte.

2016-02-26

Valaki kiadta a meglőtt pénzszállító címét, a legrosszabb ember szerezte meg

Levelet kapott a börtönből az egyik feltételezett elkövetőtől az a férfi, akit még 2005-ben lőttek lábon egy budaörsi hipermarketnél egy pénzszállító-rablásnál. Az ügy vádlottja annak ellenére jutott a címhez, hogy a korábbi biztonsági őr az adatai titkosítását kérte a bíróságtól. A Fővárosi Ítélőtábla vizsgálatot indított, hogy kiderüljön, ki és miért hibázhatott számolt be az RTL Híradó.

2015-11-06

Pénzszállítóval ütközött a busz

Az 55-ös úton, a kisszállási körforgalomnál lévő vasúti átjáró előtt ütközött teherautónak egy pénzszállító, majd abba belerohant egy menetrend szerint közlekedő busz. A térségben hatalmas a köd.

/ 49 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.