SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Pénzszállítás

/ 49 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-01-01

Sztrájkba lépnek a német pénzszállítók

Sztrájkot hirdetett a pénzszállítók legnagyobb németországi szakszervezete.

2017-06-02

Pénzszállító cég nevében akarta elvinni a bevételt

A bankók átadására csak azért nem került sor, mert még nem volt összekészítve a pénz, ezért a férfi elment a helyszínről.

2017-04-27

Elítélték a pénzszállítók kirablóit

A két férfi 2009-től több pénzszállító autót is kirabolt Pomázon környékén.

2017-04-07

Új többségi tulajdonos a Trezexben

A Trezex többségi tulajdonának megszerzésével jelentős, több száz milliós forintos beruházást hajtott végre a készpénzlogisztika és értékszállítás piacán a GB & Partners. Az Exim Növekedési Alapból történt tőkeinjekció célja, hogy a jelentős átalakulását élő iparágban vezető pozíciót szerezzen meg a Trezex.

2016-12-01

Járókelő rabolt ki egy pénzszállítót a forgalmas utcán

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a tolvajt, aki lenyúlt 36 kilónyi aranylemezt egy New York-i pénzszállító teherautóból.

2016-06-25

Félmilliárd forint várja Thaiföldön a magyar rablót

Még­sem élvezheti az elemelt százmilliókat D. János, a Brinks fülön csípett biztonsági őre. A pénzszállító cég angol biztosítója által fogadott nyomozóiroda nem állt le a kereséssel, s olyan információk birtokába jutott, amelyek szerint a korábbi feltételezésekkel ellentétben valószínűleg kimentette Thaiföldre a több mint félmilliárdos zsákmányt.

2016-05-13

Spéder Zoltán érdekeltségébe került a Magyar Posta pénzszállító cége

Titkolja a Magyar Posta, hogy mennyiért került a médiaoligarcha, az Index.hu tulajdonosának, Spéder Zoltánnak az érdekeltségébe az állami cég értéklogisztikával, pénzszállítással, pénzfeldolgozással foglakozó, országos lefedettségű társasága, a korábban még JNT Security Kft. néven működő,de azóta MPT Security Kft.-r átkeresztelt cége.

2016-04-27

Sportfogadásra kölötte az ellopott tízmilliókat a pénzszállító

Lebukott a pénzszámmító, aki 61 millió forintot sikkasztott el és a pénzt a lottózóban elköltötte.

2016-02-26

Valaki kiadta a meglőtt pénzszállító címét, a legrosszabb ember szerezte meg

Levelet kapott a börtönből az egyik feltételezett elkövetőtől az a férfi, akit még 2005-ben lőttek lábon egy budaörsi hipermarketnél egy pénzszállító-rablásnál. Az ügy vádlottja annak ellenére jutott a címhez, hogy a korábbi biztonsági őr az adatai titkosítását kérte a bíróságtól. A Fővárosi Ítélőtábla vizsgálatot indított, hogy kiderüljön, ki és miért hibázhatott számolt be az RTL Híradó.

2015-11-06

Pénzszállítóval ütközött a busz

Az 55-ös úton, a kisszállási körforgalomnál lévő vasúti átjáró előtt ütközött teherautónak egy pénzszállító, majd abba belerohant egy menetrend szerint közlekedő busz. A térségben hatalmas a köd.

/ 49 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: